söndag 19 juni 2011

San Francisco, all my love to you.

Här om veckan var vi ju i San Francisco. Tänkte bara slänga in en bunt bilder och berätta lite, mest för att jag själv ska kunna läsa detta om ett tag och bli påmind om all awesomeness..

Söndag : Vi körde sista sträckan med gruppen och blev avsläppta i San Francisco där det blev mycket hejdå-kramar och finheter. Gick till hostlet för att möta upp Kajsa & Harpa, skickade iväg dom för att köpa mat medan jag och Malin duschade bort våra synder. Massa mat och prat i munnen på varandra senare tog vi oss ut på stan och upptäckte chinatown, little italy, hamnen och älskade den mysiga miljön. Sedan gick vi hem, böt om och hade förfest i vårat sjukligt lilla rum, men allt går om man vill! Vi gjorde musikvideos, sjöng bort rösterna och drack four locos samt världens blåaste drinkar. När klockan blev sent tog vi en taxi till en bar där vi satt ett tag och drack öl och pratade. Blev en relativt tidig kväll då vi hade planer morgonen efter ..

Måndag : Vaknade upp före satan själv för att äta frukost och sedan ta en lång promenad till färjan som skulle ta oss till Alcatraz. Det är ju ett ökänt fängelse där bland annat Scarface satt ett tag. Nu är det dock stängt för fångar men öppet för besökare så vi åkte dit och det var sjukt coolt! Vädret var fint så vi köpte en corn dog och låg sedan på en bänk i hamnen och njöt av lugnet innan en uteliggare kom och frågade om vi ville vara med i hans musikvideo .. hm. Vi avböjde vänligast och efter att han försökt få Harpa i säng så hoppade vi på en spårvagn som tog oss ner till Castro, gaykvarteren. Det första vi ser när vi hoppar av är en spritt språngande naken man sitta på en parkbänk och prata med några killar. Området var jättemysigt och efter ett tag dog vi av hunger så vi hittade en grym mexicansk restaurang. Vi promenerade länge och kom till slut till ett skitstort köpcentrum. När shoppingen var avklarad gick vi hem till hostlet, böt om och började förtära lite öl. Katie, en Kanadensisk tjej från våran busstur, kom förbi och förfestade med oss. Det blev mycket ölspel och skratt innan vi började jakten på en bra klubb. Trodde att det skulle bli svårt med tanke på att det var Måndag, men det gick finfint och vi hamnade på ett skitgrymt ställe där vi dansade och drack öl till stängning och därefter blev det pizza och taxi hem. Var tvungen att säga hejdå till Katie vilket var grymt tungt (hur ofta åker man till Kanada liksom?) och sedan sovs det gott ..

Tisdag : Frukost, packning och sedan låg vi i Union Square för att titta på människor, sola och njuta av våra sista timmar i San Francisco. Sedan spontanbokade vi Glee-biljetter, gick och hämtade bilen och lyckades på något sjukt sätt få in allt i bilen. Vi åkte till "världens krokigaste gata" och körde sedan över Golden Gate Bridge. Vi vinkade hejdå till bron och påbörjade därigenom en roadtrip som sent ska glömmas ..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar