lördag 28 maj 2011

If it makes you happy ..

Nu har Harpas kamera ocksa gatt sonder, sa vi har bara Kajsas tappra SONY kvar. Vad som ar fel med vara kameror denna resan ar ju ett mysterium, men forhoppningsvis far vi nagra bilder i slutandan!

Naval, livet ar ju underligt och tar en pa mycket aventyr. Vi lamnade Salinas for att kora langs Highway 1 nerfor kusten. Vi stannade for en ol i Monterey och tog en snabbtitt pa Carmel. Det sporegnade och vi hade hort att vagen var avstangd pga stenras, men vi ignorerade det och korde i timmar .. mitt i allt var vagen stangd! Haha. Vi hade nastan slut bensin, ingen mottagning pa mobilerna och skrattade gott at hur brutalt daliga vi ar. Till slut fick vi ett tips om en vag som gick over ett berg, sa vi tog den, holl pa att do, blev aksjuka men tog oss efter tva timmar ut pa andra sidan. Och herregud vilka fina landskap och vingardar vi korde igenom. Den dagen blev inte som planerat, men vi hade andra grymt kul.

I Torsdags korde vi ner for kusten, denna gangen i solen, och det var sa himla himla vackert !!! Vi lyssnade pa laten "If it makes you happy" sisadara en miljon ganger och dog varje gang. Vi stannade i Santa Barbara for lunch och solande pa stranden innan vi begav oss vidare till LA. Middag, ol och sex-quiz (som vi forovrigt vann!) pa hostlet och sedan gick vi ut en svang men det blev en relativt tidig kvall.


Igar var det fredag och begav oss till Hollywood Boulevard och shoppade lite, dog av varmen och sedan at vi lunch pa Hooters. For er som inte vet sa ar Hooters ett brutalt sexistiskt stalle med lattkladda tjejer som servitrister som skriker "woooo!" da och da. Sjukt god mat dock och det var en intressant upplevlese. Vi promenerade walk of fame, gick till the chinese theatre och efter det bestamde vi oss for att ga och ta en titt pa LA INC. Nar vi oppnar dorren kommer en kille som jobbar dar och sa att vi var tvungna att stanga av vara mobiler for att dom holl pa att filma !! Grymt coolt tyckte vi, men coolare blev det. Nar vi stod och tittade pa olika tatueringar ser vi att Lee Dewyze (vinnaren av forra arets American Idol) sitter dar och blir tatuerad!! Vi dog en aning och han kollade pa oss hela tiden, troligtvis for att vi inte kunde sluta stirra pa honom. Mitt tonarshjarta smalte en aning (han ar ju sa sot!) men till slut fick vi borja bege oss darifran. Vi kopte en star-map och akte till Beverly Hills for att leta upp kanda manniskors hus. Cortney Cox, Mark Wahlberg, the Beckhams, Jack Black .. Och pa tal om Jack Black sa rakade vi skriva ett brev och lagga det i hans brevlada. Vi fragade om han ville ta en fika. Vi kommer att bli valdigt besvikna om han inte ringer! Hm ..



Mitt i allt var det kvall och vi at middag pa hostlet innan vi sprattade nagra ol och drog pa oss klader. Planen for kvallen var att ga till nagon pub i narheten och dricka ett par ol och prata, men sa blev det absolut inte. Hostlet styrde upp en party-kvall och mitt i allt satt vi i en 40 sates-limousine, gick in VIP-ingangen till en av de mest fancy klubbarna jag nagonsin varit pa! Det fanns gratis tacos och chokladdoppade jordgubbar och folk var snorrika sa dom kopte flaskor med alkohol och hade vid deras bord. Nagra tequila for mycket blev det kanner man sahar dagen efter, men det var sa himla vart det. Vi traffade en hel bunt trevliga manniskor, gjorde bort oss som vanligt, tog 3000 bilder och hade helt enkelt en legendarisk kvall. Kom hem nagongang mitt i natten, sov alldeles for fa timmar och sedan vaknade jag klk 7 av mig sjalv. Uh, denna dagen kommer att bli en lang dag med en fin baksmalla, men ikvall kor vi pa Ke$ha party! Ar grymt taggad. Nu ska vi ga och dra pa oss en bikini och bege oss till Venice Beach. Och ja,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar