onsdag 27 april 2011

Baseball.

Jag är så trött att jag nästan somnar så fort jag blinkar. Måste ta tag i mina sömn/mat/tränings-vanor igen känner jag. Min kropp faller sönder, ungefär.

Nåväl, vad har hänt idag? Det var 24 grader varmt så jag och Harpa låg på en filt i solen utanför biblioteket och åkte sedan för att käka lunch. Efter det skulle jag köpa en resväska och blev på 'slösa-pengar'-humör, så en himla himla massa pengar fattigare kom jag ut med en marinblå Tommy Hilfiger-resväska, en söt klänning, en t-shirt samt en av mina absoluta favoritparfymer ; Escada Magnetism. Inte illa shoppat för en Tisdag, så att säga. Men mitt i allt hade det blivit eftermiddag så jag och värdfamiljen tog vårat pick och pack och begav oss till Bronx för att gå på Yankees-match!

Matchen var otroligt bra även om det i sista minuten blev förlust för Yankees. Vi åt pizza (fet mat är ett måste på matcher) och sedan gick vi och köpte tröjor. Så himla fint att jag också fick välja en. Jag valde en grå med Nick Swisher på ryggen. Nu : sängen!
1 kommentar:

  1. aa för även om man bara stannar några veckor har man ju i alla fall testat att bo i en amerikansk familj ett tag :) Jag är 19 men fyller 20 i september så om jag åker i december/januari fyller jag 21 under mitt år där :D

    SvaraRadera