onsdag 6 april 2011

Slut på äventyret.


Wednesday, June 08, 2011

Arrival: 09:20 Stockholm, Sweden - Arlanda , terminal 5


Idag fick jag min flygbiljett. Nu sitter jag med gråten i halsen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. 62 dagar kvar, varav åtminstone 20 kommer att spenderas på resande fot. 62 dagar, sedan är detta äventyr över.

4 kommentarer:

 1. Nu är det dock så här att jag som hängiven läsare har bestämt att din tid som au pair inte ska ta slut förrän jag åker iväg själv, vilket infaller tidigast maj 2012..

  SvaraRadera
 2. Haha, jaså? Och varför inte det? :) Tror inte att mitt VISUM skulle uppskatta det direkt, oturligt nog. Vem är du, förresten?

  SvaraRadera
 3. För att din blogg är den enda au pair-bloggen som faktiskt är värd att läsa, simple as that. Är för övrigt en f.d. utbytis och blivande au pair. Tror jag kommenterat nån gång förut (inte för att du skulle komma ihåg det), den gången mindre anonymt. Amanda är namnet.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad snällt sagt. Känner att den dör ut lite då och då när jag har för mycket annat för mig, men sedan inser jag att det är så himla roligt att kunna sitta och kolla tillbaka på vad man gjort. Hur går det med Au Pair-ansökningarna? (Och tyvärr kommer jag ju inte att vara här när du kommer, men jag kanske råkar besöka min värdfamilj någon gång. Då bjuder jag på fika!)

  SvaraRadera