lördag 5 februari 2011

Bio.

Igår var det fest för fulla muggar. 'Förfest' hos mig med drinkar, air hockey, fussball, tillfixning, godis och mys. Som vanligt träffade vi en hel del udda folk och det var en himla trevlig kväll.

Idag har jag, Malin och Harpa käkat lunch och sedan gick vi på bio (för min del blev det tredje gången på fem dagar, och andra gången samma film). I Tisdags gick vi och såg No Strings Attached men Malin var sjuk så hon kunde inte komma. Malin mutade oss med att betala popcornen ifall vi följde med henne idag, och det var ju klart att vi gjorde det! No Strings Attached är på ett sätt en vanlig chickflick med sin cheesyness och förutsägbarhet, men samtidigt en film med legendariskt många bra citat! Började jobba kl 16 och nu sitter jag och kikar på Mamma Mia medan pojkarna sover sött. Är aningens översentimental (kanske på grund av trötthet, då Kajsa tyckte att det var en bra idé att ringa och väcka mig av ingen anledning alls denna morgon, haha) ikväll och får en liten klump i magen när jag tänker på att min tid i USA snart är slut .. Men man får väl njuta så länge det varar.. Kajsa och Harpa kommer hit på några minuter och vi ska titta på film och äta massa onyttigt. Åh, jag har världens bästa jobb!

1 kommentar:

 1. Hej !

  Väntar på Hawaiiupdate from söndag !
  Har satt in Brasilienbilderna under resor på vår hästhemsida www.varahastar.se
  Det var ingen dålig resa !!! Längtar dit igen !
  Kom du ihåg när vi drog iväg på marknad kl 5 på julaftonsmorgonen, i en minibuss som längs vägen tog upp människor så vi till slut var 23 st inklämda ! Eller alla dagar på delfinstranden med de vilda delfinerna simmande runt oss. Och de söta småaporna som alltid kom till trädgården och ville ha frukt. Och sist men inte minst vårt fantastiska hus med takterass med jacuzzi där vi firade in året 2007.
  Nästa jul åker vi alla till NY och Hawaii, det var väl ingen dålig idé ! Kanske kan vi hyra av Berit och Ulf igen. Kolla med Lauren.
  Kram på dig och ta det lugnt !

  Mamma

  SvaraRadera