onsdag 23 februari 2011

Note.

Här är en bild på min tatuering ungefär två minuter efter att den är gjord. Det tog inte hysteriskt ont, fast nog hade jag väl hellre suttit på en uteservering och druckit cola light om jag fick välja. Fast sitter man och klunkar läsk på uteserveringar får man inga tatueringar, så smärtan var mycket väl värt det. Harpa tatuerade sig också bakom örat, men hon gjorde en jättefin stjärna. Som belöning för att vi var duktiga fick vi klubbor av Brian (tatueraren) och då blev det ju ännu mer värt det! Haha. Nåväl, jag hoppas bara att jag klarar mig utan infektioner och annat. Sitter redan och filurar på nästa tatuering (pappa, var inte orolig, jag ska inte skriva KÖTT över hela högerarmen eller något sådant!) och nu måste jag springa ner och börja arbeta lite. 4½ dagars ledighet var dock inte att klaga på! Ikväll har vi avskedsmiddag för Harpa så om jag inte skriver här på ett tag så har jag troligtvis dött av ledsamhet.

5 kommentarer:

 1. Tuff tattoo och placering !! Jag klurar själv på att skaffa en på underarmen. Så FORT jag kmr på det ultimata motivet ! ;p

  SvaraRadera
 2. kött var ju att ta i kanske.. men ett annat förslag är ju en tjur med texten "death" som i filmen farsan. den e rätt hård!!

  SvaraRadera
 3. Inte så dumt. Nu måste du ha uppsatt hår jämt men det är ju snyggt !
  Var planeras nästa tatuering ? Motiv ?

  Efter 11 av 12 dar med mellan 23-30 minus (33 i morse) är det nu bara 17. Ska visst bli varmare, nu räcker det med Sibirienkyla !

  Kram Mamma

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu vet jag att det var väldigt längesen du anlände till USA. (har följt din blogg i lite över ett år) Men hur minns du dina första veckor?
  Jag har kom till min värdfamilj i Philadelphia för 2 veckor sedan, och det jag känner är tristess.. jag har inte börjat jobba helt själv än, har träffat en annan au pair hittils.. Så ja, jag känner mig rätt "uttråkad".
  Har du några tips för att se något positivt med detta?
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Stina : Tackar! Har du några idéer alls? :)

  Emma : 'Death' står numera på listan över framtida tatueringar. Nästefter en playboy kanin på högra överarmen, en fjäril i svanken och hundtassar på bröstet!

  Mamma : Nja, måste och måste .. Men ja, du vet väl att jag alltid har uppsatt ändå ;) Jag funderar på att skriva Sic Itur Ad Astra i nacken. Känner du igen det citatet? Det stod på det jättefina halsbandet jag fick i julklapp av er. Reach For The Stars, betyder det :)

  Ellinor : Svarar på din blogg!

  SvaraRadera