söndag 27 februari 2011

Hawaii - Måndag.

(Ack så långsamt det går, men här är några fler bilder från Hawaii).

Måndagen var nog en av de allra finaste dagarna. Efter en timmes sömn och med en baksmälla som hette duga vaknade vi till en underbar soluppgång. Vi hade ju haft sova-över-främmande av Brandon som skulle visa oss runt ön.

Vi körde över hela ön och passerade kaffeodlingar, ananasodlingar och massa små städer och intressanta saker.

Den första låten Brandon satte på i bilen fick bli våran 'Theme-song' för Hawaii-resan, nämligen "(Say hey) I love you".

Vi stannade för att köpa med oss nödvändigheter till stranden (öl, chips och fjorton miljoner flaskor solkräm) och sedan anlände vi till North Shore. Det var så underbart vackert.Världens bästa Malin!


Det blev inte så mycket bilder här då vi var upptagna med annat, så som att prata strunt, lyssna på musik och ha iskubskrig.

Vi valde öl efter hur etiketten såg ut och det blev faktiskt himla bra val.

Harpa, Malin och jag.


Åh vad jag saknar henne när jag ser denna bilden. Nåväl, Harpa poserar med vattnet!

Vi provade 'fish eye' objektivet på Kajsa. Charmigt!


Vi gick på promenad längs stranden, letade snäckor och såg en havssköldpadda. Sedan skulle Harpa putta Kajsa i vattnet men blev nedslagen av en våg med kläderna på, så då bestämde vi oss för att bada allihopa. Vågorna var så galet stora och man sögs ut och fick så panik attacker då och då, men vi överlevde iaf hela bunten.

Efter allt kämpande mot vågorna var vi vrålhungriga så Brandon tog oss till ett lokalt pizzaställe där vi förutom att äta även spenderade tiden med att leka med hundvalpar. Fast ja, jag var nog mer inriktad på ätandet jag ..
Vi körde vidare och skulle bara stanna på en strand och se om det fanns några surfare, och hipps vipps var vi på en Surfing-tävling. Så tur man kan ha!
Sedan åkte vi vidare till ett jättemysigt 'café' i Sunset Beach för att äta någon slags lokal paj. Mums!Vi åkte vidare till Sunset Beach-stranden och låtsades dricka kokosnötter och annat.


Friends are the family we choose for ourselves!


Malin är kort! Fast ja, här var hon lite nedgrävd i sanden också, men det gjorde inte så stor skillnad. Det är rätt intressant att vi alltid skämtar om Malins korthet då hon bara är 3½ cm kortare än mig. Och ja, Malin tycker att den där halvan är väldigt viktig att tillägga!

Vi tittade på solnedgången och började sedan resan hemåt. Vi var helt slut denna kväll så vi ställde in allt var party hette för en god natts sömn. Mycket bra beslut! Vi kramade Brandon hejdå och insåg vilken himla tur vi hade haft att vi träffat honom. Så underbart fin dag.

1 kommentar:

  1. Thats something you truly belive in.. Och JA den halvan är viktig...inte att förglömma... -<3

    SvaraRadera