måndag 7 februari 2011

Hawaii - Söndag.

Uppdateringarna kommer långsamt, men till slut kommer dom iaf!

Söndagen på Hawaii började väldigt lugnt, och slutade väldigt vilt. Vi var helt slut från allt resande och sömnbrist så bestämde oss för att tillbringa Söndagen på Waikiki Beach.


Fast först började vi dagen med en sjukt rejäl frukost. Mums!

Strandhäng med musik, chips och en sol så varm att vi trodde att vi skulle dö. Nästan.

Det blev lite molnigt så vi gick iväg för att äta världens godaste glass på ColdStone.

Sedan låg vi vid poolen en tag och läste och tittade på utsikten.


Pool-posing.

Söt-Harpa.

Sedan gick vi iväg för att köpa himla fina Hawaii-armband som vi även bestämde oss att det var vänskapsarmband. Vi var sugna på att köpa en cocosnötsbikini men ångrade oss i sista stund ..

Vi satte citronsaft i håret för att det skulle bli blondare. Det fungerade inte så i fortsättningen blandade vi citronsaften i våra drinkar istället. Bättre nytta där!

En kondom utklädd till en klubba. Intressant.


När kvällen kom blev det dags för fest. Det blev en helt galen kväll och troligtvis en av de mest legendariska festerna.


Förfest i lägenheten.

Ölspel.


Fyra berusade brudar skulle posera med en Hawaii-regestreringsskylt. Charmant som aldrig förr!

Cykling på låtsas-cykel. Haha.

Vi träffade på en kille vid namn Eli. Vi råkade komma hem med hans keps! Älskar att det ser ut som att han tar mig i skrevet. Hm. Men nåväl, så kan det gå.


Vi hamnade på 'Nashville', en countryklubb med pokerspelande.

Här någonstans blev allt mycket intressant. Lesbiska bråk, erbjudan om att röka på (ja mamma och och pappa, såklart sa vi nej!) och en himla massa intressant människor.

Sedan vi lärde känna Brandon, världens trevligaste kille som är uppvuxen på Hawaii. Han var jättegay och jättesnäll och hur fin som helst. Fråga inte hur det gick till, men mitt i allt hade vi erbjudit honom att sova i vårat extra sovrum.

Vi kom hem kring femsnåret på morgonen, åt nattmat och somnade gott. En timme senare vaknade vi av att solen gick upp och vi var exalterade över vad dagen skulle erbjuda. Brendon känner ju till ön utan och innan, så han skulle visa massa fina ställen och intressanta saker. Men ja, det får bli i nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar