söndag 16 augusti 2009

Nu bär det av ..

Jag är så himla stressad att jag inte riktigt vet vad jag ens tänker. Men gårdagskvällen var så himla fin. Jag har inte tid nu, men någon dag måste jag få visa alla underbara presenter jag fick. Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre avslut på min tid i Sverige. Eller avslut och avslut, jag har ju faktiskt åtta tjejer här hos mig som ska äta palt och gråta lite. Om två timmar åker jag till flyget och då är resan igång. Herregud, hur ska detta gå?

2 kommentarer:

  1. Lycka till med ditt år i USA Jenny. Du kommer nog att trivas i din familj i westport. dom är otroligt gulliga. rör du dig ner mot Washington DC så vet du vem du kan ringa och slagga hos mig kan du göra om du känner för det. Hoppas att Au pair skolan inte skrämde dig allt för mycket.. haha.

    kram !

    SvaraRadera
  2. Haha, nejdå, skola är helt okej! Har faktiskt trivts väldigt bra här förutom lite äckliga duschar och badrum. Jag är säker på att jag kommer att trivas hos familjen Ernberg :) Jag lär säkerligen komma ner till Washington DC så då hör jag av mig så får du visa alla sevärdheterna! Hoppas att du har det jättebra!

    SvaraRadera