måndag 26 april 2010

Dominikanska Republiken, Måndag.

Måndagen kom och hur börjar man en måndag bättre än med champagnefrukost? Vi gick ner till Flavours för att äta ohälsosam mat innan vi tog vårat pick och pack för att bege oss till stranden

Molnigt var det men det gjorde inte så himla mycket då värmen ändå översteg 30-sträcket.


Vi var glada som få och med oss till stranden hade vi våra medköpta luftmadrasser (flottar som jag hela tiden råkade kalla dom av någon oklar anledning). Malin hade varit smart och blåst upp sin redan på hotellrummet, därav min buttra min.Vi åt lunch på See and Sea. Ja, vad säger man om det kaloriintaget? "Det är ju semester", var nog en av meningarna som sades mest under veckan ..

Nejmen så passande : "Det är ju semester".


Malin blev gravid ..


.. så vi firade med efterrätt.


Vi flöt omkring på våra flottar i poolen. Malin hade en drickeshållare i sin flotte så vi planerade att leka Drive Through och flyta förbi poolbaren och be om en cosmopolitan 'to go' ..


Förlåt pappa att jag ser ut sådär i håret på varje bild! När jag kollar på bilderna förstår jag vad du menar. Haha. Ska börja ha utsläppt, jag lovar ..
Låg resten av eftermiddagen vid poolen och läste, lyssnade på musik och drack jättegröna drinkar.


Efter detta skulle vi ju egentligen gå till hotellrummet och fixa oss för att gå ut och äta men vi snabbstannade i lobbybaren där vi blev kvar.


Bästa baren någonsin. Goda drinkar och alldeles jättegratis, finns det någon bättre kombination?

Favoritdrinken. Strawberry daiquiri!

Vi bestämde oss för att gå igenom barlistan, så vi provade på en martini. "Vilken sort?", frågade bartendern. "Finns det olika?", frågade vi. Vi lät honom välja och denna var vad som ställdes framför oss.


Fortfarande oduschade och osminkade så begav vi oss till The Steakhouse för middag.


Ännu senare på kvällen var vi fortfarande äckligt oduschade, osminkade och nu även lite småfulla så då tyckte Malin att det var en himla bra idé att vi skulle ställa oss framför en fotograf och ta modellbilder. Haha! Jag kan säga så mycket som att vi aldrig ens gick och kollade på dessa bilderna i fotoaffären.

Hamnade på Karibisk fest.Träffade massa circusmänniskor som gick omkring och var allmänt läskiga.

Sedan gick vi på Circus, drack pina colada och kollade när folk riskerade livet för att underhålla oss.

Kom tillbaka till hotellrummet rätt tidigt denna kväll. Klockan var väl kring 00.30 så vi slog på tv'n och bestämde oss för att låta denna kanalen stå på ..

Vi somnade mätta och glada och förväntansfulla inför tisdagen. Tänkte även säga att vissa bilder är stulna från Malin, fast de flesta är mina. Dock så är alltihop en enda röra i olika mappar så vissa bilder är säkert från fel dag o.s.v, men det har jag inte tid att bry mig om. Nu måste jag nämligen fortsätta att hitta på dåliga anledningar att inte åka på gymmet!

2 kommentarer:

  1. Ser ut som du haft en underbar resa! :)

    SvaraRadera
  2. The best! Ni tjejer verkade också ha en himla fin semester? :)

    SvaraRadera