söndag 11 april 2010

En vecka efter.

Bara för att jag är segast i hela vida världen på att uppdatera så ska jag nu uppdatera om hur min förra söndag såg ut.Åkte in till New York för att möta upp finaste Malin från Baltimore och spendera tid i Central Park ..


.. och kolla på sköldpaddor.
Fina fina Malin och hennes svenska vän.Vi begav oss till Strawberry Fields. Tredje gången för min del, men det gör ju faktiskt inget. Får alltid en fin känsla i kroppen när jag är där.


Vi besökte även en tråkig svensk stuga ..Efter att ha sagt hejdå till Malin och hennes vän så strosade jag omkring inne på Borders och fann coolaste boken. The Bro Code!


Mötte sedan upp min Malin härifrån Westport och hennes svenska vän Matilda som var på besök. Ringde även och lurade Harpa att komma in till New York för middag. Vi gick på en mexikansk restaurang vid namn Chipotle som Baltimore-Malin tipsat om för att äta mat.


Här är Malins vän Matilda. Söt som få!


Harpa var den enda som lyckades köpa något gott, så varför hon ser skeptisk ut har jag ingen aning om. Eller vi andra hade väl också god mat, det enda problemet var att det var för starkt för att ätas. Huvva!Vi begav oss hemåt mot Westport och jag hade världens sötaste baby framför mig. Den stirrade konstant i 45 minuter och log lite ibland. Jag funderade starkt på att kidnappa ungen men insåg sedan två problem. 1. Jag är rädd för polisen här. Och fängelse. Kidnappning = fängelse. Obehagligt, ni har väl sett Prison Break? 2. Jag blir ju så jävla less på ungar efter ett tag ..


Matilda hade med sig en stor påse svenskt lösviktsgodis ! Inte lite gott ska ni tro. Jag väntar i dessa dagar själv på ett paket som enligt rykten ska innehålla svenskt godis. Åh, så jag längtar.

Sedan hann vi snabbshoppa lite i Westport innan vi mötte upp Meagan (nya sydafrikanske tjejen) för att se film hos Malin med alldeles för mycket gott att äta. Vi såg Whip It med Ellen Page som ju faktiskt var himla bra. Fin söndag, helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar