torsdag 29 april 2010

Dominikanska Republiken, Onsdag.

Detta var nog det roligaste dygnet tror jag bestämt. Efter att bara ha legat på stranden som klubbade sälar i tre dagar så utnämnde vi onsdagen till våran aktivitetsdag.Egentligen ville vi äta lunch på See and Sea vid vattnet men det öppnade inte förrens 10.30. Vad gör man då? Äter på en annan restaurang eller väntar? Heter man Jenny och Malin så gör man såklart både och. Frukost nummer ett, check!


Vädret var underbart!Efter lite slappande på stranden (ja vet ni vad, en aktivitetsdag i dominikanska börjar inte förrens efter kl 11!) så tog vi en andra frukost på See and Sea.

Ska vi vara ärliga så hann vi även med lunch på samma ställe innan vi tog oss i kragen och gjorde saker ..

Vi träffade på Jasmine och Cocorollo och bestämde oss för att delta i några av dagens strandaktiviteter.Först ut var hästskokastning som både jag och Malin var pinsamt dåliga på. Vi tävlade mot kanadensare med ölmagar och blev smått hånade för våran insats. Efer detta lekte vi en flagglek. Vi blev uppdelade i lag och skulle stjäla en flagga från mitten. Jag och Malin vann alla våra omgångar men hamnade oturligt nog med kanadensarna med ölmagar (även om de var trevliga dock) så vi förlorade till slut. Ännu en gång fick vi se Romflaskan gå till någon annan. För det var såklart priset, lokal rom.Här fick kameran vila några timmar och vi hann med att paddla kajak, bli sjöblöta genom att paddla kajak och även vara med i en volleybollturnering. Det hade ju tydligen jag och Malin under något svagt ögonblick lovat kvällen innan. Våran yngsta spelare var en tioårig pojke vid namn Hugo som vi träffade på stranden. Kan ju säga som så att vi åkte ut i första omgången, men vi var förvånansvärt duktiga måste jag säga. 21-18 tror jag sluteslutatet blev. Istället så begav vi oss en stund till poolen en stund innan vi slutade upp på hotellrummet för duschning innan middagen.


Träffade på Jasmine (personal) igen och vi jämförde våra brännor. Hon vann, hehe.

Vi hade tagit någon drink under dagen, men bestämde oss snabbt för att denna kvällen skulle bli våran nyktra kväll. Vi satte oss i lobbybaren med en cola light och inväntade hungern så att vi skulle kunna gå och äta middag. Till väster om oss satt världens härligaste par från Connecticut så vi spenderade en timme med dom och de sa att vi absolut var tvungna att testa shotsen i baren. Så 4-5 shots senare insåg vi ju att nyktra kvällen fick vänta ännu en kväll. Då det väl för förstört så byggde vi på med några drinkar och roliga dialoger med Barbara och Chris. Det första Chris sa till oss var : "Ursäkta, kan ni skicka en servett? Jag svettas som en gris ."


Vi gick på italienska stället igen för att äta hummerpasta. Det var så satans gott.

Och en tequila till efterrätt!

Han som jobbade där kom alltid och försökte flörta, så till slut tog vi en bild med killen.
Efter denna bilden fick kameran vila än en gång. Vi gick på temakvällen, drack några drinkar och när temakvällen var över så hamnade vi ett samtal med två kanadensare vid namn Greg och George. De var väl en sisådära 30, men himla trevliga. Sedan dök även Naomi och Amy, det lesbiska paret, upp och vi satt några timmar och diskuterade allt från amerikas hälsoförsäkring till bortskämda ungar till drinkar ..

Jag, Naomi, Amy och Malin. Måste bara berätta en lustig sak. Redan första dagen såg vi dessa två tjejer (kvinnor?) på stranden varpå vi började diskutera om de var lesbiska eller inte, då vi fick känslan av att dom var ett par. Vi såg dom överallt men dom såg aldrig oss (trodde vi, vi gick ju omkring och trodde att vi var osynliga). Vi trodde aldrig att vi skulle få veta om vi hade rätt eller inte, men så under denna onsdag (deras sista kväll) så började vi ju som sagt prata av en slump. När vi senare var inne på nattklubben så började Amy fråga ut oss om vi hade pojkvänner och dyligt. "Nej", sa jag. Sedan tänkte jag att detta är ju ett perfekt tillfälle att fråga och samtidigt vara lite diskret. "Har ni pojkvänner?", frågade jag. Man såg på ansiktsuttrycket att så inte var fallet varpå Amy svarade "alltså .. vi är tillsammans .. jag och Naomi". Här började jag och Malin asgarva då Malin tio sekunder innan viskat "ska vi fråga om dom är ihop?". Dom frågade vad vi skrattade åt och vi berättat att vi sett dom och funderar på det hela. Då började både Naomi och Amy att dö av skratt varpå jag och Malin stod som frågetecken. "Vi har gått omkring hela veckan och funderat på om NI är ett par .." , säger Amy. Vi berättade att så inte var fallet och resten av kvällen gick vi allihopa omkring och var nöjda över att frågorna nu var besvarade, haha.

Greg och George.


Onsdagsgänget på Coco's Nightclub. Det var ju fan mindre drag än Pentan! Amy bjöd på drinkar (vilket var himla lustigt eftersom att allt var gratis) så vi drack några Rom+Coke och Tequila Sunrise innan vi begav oss till stranden ..

Vi badade ett långt tag, tog massa bilder och begav oss sedan till poolen för att tjuvbada till 05.30.

Kom hem strax innan sex då solen sakta men säkert börjat gå upp. Nästa morgon hittade vi ett flertal bilder där denna mörkhyade killen är med och vi har ingen aning vem han var. Får fortsätta att vara ett mysterium.

Klockan ställde jag på 9.00 då man inte kan slösa bort semestern på att sova. "I helvete att jag går upp då", sa Malin och somnade innan jag ens hann säga godnatt. Hon höll då sitt löfte, hon gick inte upp då ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar