tisdag 24 augusti 2010

And for nights like these, I could give anything.

Lovade ju er lite fler bilder från lördagen, så då kör vi!Efter några timmars underbart jobb och ett avsnitt av Glee så blev jag, Harpa och Malin upphämtade av Meagan för att inhandla en superb middag och diverse dryck.


I 'proviant-affären', som Malin skulle ha kallat det, hittade vi detta.


Och oj så stolt man blev över att vara svensk!


Jag hade somnat i blött hår och när man tog av hårsnodden ville mitt hår väldigt mycket .. eller inget alls.


Meagan hade största spegeln i sitt rum så där övade vi på danser, tog bilder och fick på oss lite smink.


Obligatoriska ölspel, såklart.


Jag hade glitter mest överallt. Och var brun. I alla fall i jämförelse med Harpa. Men det är ju i och för sig ett faktum när hon är från Island! (stående skämt i våran grupp)


Mitt i allt kom någon med den oerhört briljanta idén att ta en shot varje gång ett visst ord kom upp i en sång (tror nästan att jag får ta mig skulden för denna idé). Att dessutom välja titel-ordet var ju pricken över i:et, men kul hade vi.
Vi döda timmar med att skratta, prata, dansa, dricka, äta och bara må bra ..


.. och till slut så spenderade vi nog lite väl mycket tid med att göra detta. Var tvungen att lägga upp denna bilden bara därför. Klockan 21 skulle vi åka för att hinna med tåget. Redan här är klockan 21.10, och efter detta hann vi ta 20 till bilder, dricka en öl, gå på toa och fixa med oss alla saker vi skulle ha med till New York. Så oerhört klantigt planerat, men underbart roligt ändå såklart. Den bilturen gick betydligt snabbare än vad den skulle ha gjort, men på något mirakulöst sätt så hade vi fyra biljetter i handen när vi klev på tåget i Westport. Historiskt!Bilder tagna efter 21.10 ..Lite färdkost, tänkte Harpa.


Spänna musklerna hann jag visst också med, trots stressen.


Nöjda brudar på tåget!


Väl på tåget gick vi all in med fotograferandet. Lite väl mycket, ser man ju i efterhand ..


Vi blev bjudna på förfest så vi tog en taxi till ett alldeles för lyxigt ställe på 33:e våningen där man var tvungen att skriva in sig i lobbyn för att få komma in.


Utsikten var fenomenal och inte alls lika suddig som man kan tro när man ser denna bilden ..


På förfesten pratade vi mest med folk, drack drinkar, spenderade tid i vattensängen och taggade för klubben som väntade.


Vi begav oss till Nikki Beach och som vanligt älskar vårat uteliv i New York. Gratis inträde, ingen kö och ett bord med gratis dricka. Legendary!


Malin, Phil och Meagan!


När vi kände att vi fått nog av klubben gick vi till McDonalds runt hörnet och fick i oss nog mycket flottig mat för att transportera oss själva till Grand Central och hemfärd. Vi fick sällskap av några svenska Au Pairer på vägen till tågstationen som var himla trevliga så vi satt på en uteservering till ett stängt café en timme och diskuterade allt möjligt innan det äntligen var dags för tåget att avgå. Vi sov varje minut av hemresan och vid 07.30 var vi tillbaka i det stora gula huset igen. Enastående lördagskväll/natt! Enastående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar