söndag 22 augusti 2010

Party in the USA ..

Då var ännu en galen partynatt i NYC avklarad. Denna gången med Meagan, Malin och Harpa som parters in crime. Jag ska ta någon dag och lägga upp massa bilder från kvällen, men för tillfället får ni nöja er med två. Tre timmars (dålig) sömn gör att jag och Harpa ska döda några timmar i soffan med Glee innan det är dags för bakispizza med Malin och sedan är vi förhoppningsvis fit for fight för nya äventyr. Tack brudar för en underbar kväll!


4 kommentarer:

 1. Vart går ni ut någonstans när ni är i NYC? Jag vill också gärna gå ut fast jag vet inte riktigt vart jag ska gå, så några tips? Anna :)

  SvaraRadera
 2. Vi brukar vanligtvis gå ut på Hudson Terrace vilket är ett ställe jag älskar. Förra veckan provade vi på Empire Hotel som faktiskt var sjukt kul och utsikten var underbar. Nu igår var vi på Nikki Beach vilket inte var en av de bästa klubbarna jag varit på, men ändå helt okej. Det är ju faktiskt ändå NYC vi pratar om. Men Hudson Terrace är ett jättebra ställe som du borde prova :) Vart i CT är det du bor?

  SvaraRadera
 3. Oh i see. Jag har varit på hudson terrace och det gillade jag verkligen men då ska jag testa empire hotel också. Fast hur gör man om man inte är 21...?
  Jag bor i southbury/seymour, inte allt för långt från fairfield. Visst är det där du bor?
  Vi kandke skulle kunna hitta på någonting nån helg?
  Anna :)

  SvaraRadera
 4. Vi kan ta klubb-diskussionerna på msn istället. jenny_stare@hotmail.com ! Adda så pratar vi där. Och jag bor i Westport, ungefär 15-20 min från Fairfield. Jag är absolut på att hitta på någonting :)

  SvaraRadera