torsdag 13 maj 2010

Sofies besök, del 1.

Fredag :
Fredag eftermiddag hämtade jag, mitt i världens mest kaotiska jobbdag, upp Sofie på tågstationen. Hon fick följa med mig på diverse baseball och lacrosse träningar innan jag till slut blev ledig och vi kunde duscha och gå ut på middag.


Kändes som att detta var en bra bild att börja med, då jag faktiskt spenderade en stor del av fredagskvällen i just denna påse.


Vi åkte til Bertuccis med Malin och Harpa!


Vi åt tills vi trodde att vi skulle dö ungefär och när vi ätit klart var klockan vid elva och vi var slutkörda, så vi tog en tidig kväll och somnade gott i gästsängen på tredje våningen.

Lördag :


Vi körde american-style och åt bagels till frukost innan vi satte oss på tåget som skulle ta oss mot NYC.

Sofie hade en fin bränna som hon lyckas införskaffa några dagar tidigare i North Carolina. Inte ok!


Jag är exalterad som tusan .....

.... eftersom att min värdmamma fixat biljetter till MAMMA MIA THE MUSICAL! Hon köpte biljetter á 1000 kr/styck och vi fick därigenom skitbra platser och världens bästa upplevelse. Det är något jag inte skulle ha kunnat unna mig själv så vi var så himla glada för presenten och njöt hela showen.


Det finns inte ord för hur bra musikalen var! Vi skrattade, sjöng med och hade rysningar ungefär hela tiden för att det bara var helt otroligt. Jag går ännu och sjunger ABBA-låtar och fnissar åt de roliga skämten ..


Musikalen var på Winter Garden Theatre. Himla fancy ställe.Två och en halv timme senare var jag såhär lycklig!


Egentligen skulle vi på Madame Tussades men vi kände istället för att bara strosa omkring i New York och spendera lite pengar. Sofie testade denna tröjan varpå hon säger "Nej, denna är ju inte min stil alls, det här är mer du Jenny ... usch, jag ser ju ut som en farmare i Australien som har hand om en massa får". Haha, geez, tack Sofie, det är alltså min stil? ;D


Vi gick för att äta middag ..

.. på Broadway. Gott som tusan!

Vi satt där i evigheternas evighet och pratade resor. Åh, så ressugen jag blev.Empire State Building at night. Dock är det inte mycket som slår Times Square på kvällstid. Så himla underbart.


Vi gick på New Yorks bästa H&M på 34e gatan. Jag fann denna hatten då Sofie säger "Nämen, det där ser ju ut som något som Håkan Hellström skulle ta på sig". Hm!

Efter mera shoppande och strosande så satte vi oss på tåget som tog oss tillbaka till Westport. Vi kom hem strax innan midnatt och då åkte vi förbi CVS för att köpa choklad som tack till mina värdföräldrar för musikalbiljetterna men väl där så hittade vi även andra saker. Så som flingförpackningar för en person. Vi köpte varsin och åt som kvällsmat (tillsammans med massa svenskt godis) och någon timme senare kände vi sängen kallade så vi bestämde en frukostdate med mina vänner nästföljande morgon och gick och la oss.

1 kommentar:

  1. Vad kul med Rallybesök! Måste även få säga att du passar så himla bra i det blonda håret jenny, jättejättefint :)

    SvaraRadera