måndag 17 maj 2010

Sofies besök, del 2 (söndag).

Söndagen kom och hur börjar man en Söndag bättre än med pannkaksfrukost? Så jag och Sofie åkte iväg med Malin och Harpa till The Pancake House.

Maten tog lång tid på sig och vi var hungriga så i sann Jenny+Malin anda tog vi fram godis för att värma upp magsäckarna ..


Efter en enastående frukost åkte vi till tågstationen för att invänta tåget som skulle ta oss till The Big Apple. En rolig grej som ska tilläggas är att senast vi var i New York så sa Malin : "Alltså .. jag har varit i New York många gånger men jag har aldrig sett det där stora äpplet. Vart ligger det egentligen?". HAHA


Träffa på min gamla vän Johnny Depp och på bilden var han just det - Depp. Jag var dock aningens gladare!


Fast egentligen var ju såklart på Madame Tussade's.


Sofie hängde med Brangelina (eller vad dom nu då kallas).


Det är ju inte alla i världen som har petat näsan på Hugh Grant!


Say no more. Sjöng lite till Single Ladies med Beyonce och insåg att det är var klart som fan att man är singel om man ser ut sådär när man dansar. Känner att jag måste börja vara mer uppmärksam på Zumban i fortsättningen.


Jag och fina Ghandi. "Be the change you wish to see in the world .."


Malin är extremt lycklig på denna bilden ska ni veta. Haha! Längesedan hon träffade på pojkvännen sin ..


Jag lånade honom från Malin en stund.


Och fick äntligen träffa på mina Beatlar. Fina som få!


Jag skulle försöka vara sexig som Britney Spears, men därifån gick jag med en ful bild och ryggsmärta ..


Efter att ha gått genom 'läskiga huset' och skrikit sönder våra halsar så hittade vi lösviktsgodis. Vi köpte med oss lite var och gick på 4D bio (asgrymt) innan vi träffade lite mer kändisar.


ABBA som katter och hamstrar. Hahaha. Det värsta är väl att det var rätt likt ..När vi efter några timmar var klara med Madame Tussade's bestämde vi oss för att gå och se Date Night - igen. "Men Sofie har ju inte sett den", tänkte vi och satte oss i biostolarna.


Vi byggde på dagens hälsosamma kost med ännu mera godis, chips och popcorn. Filmen var minst lika bra som första gången och vi skrattade i förväg till alla roliga skämt och viskade alla bra citat. Kan tänka mig att vi var mycket irriterande ..


Efter filmen hade vi fått nog av storstadsliv så vi åkte tillbaka till Westport för att gå ut på middag. Vi var ju tvungna att ta Sofie till Friendly's, och väl där gick vi ju såklart all in.


GOTT!

Vi hade en servitör från Polen som pratade en del med oss. Vi frågade hur länge han bott i Amerika varpå han svarade "Jag kom hit när jag var 19". Då öppnar Sofie munnen och säger "OJ, det var ju jättelänge sedan!!" Hahahaha. Mannen ser aningens stött ut och försöker skämta bort hennes åldersförolämpning.. Vi skrattade ihjäl oss och Harpa började nästan gråta. När vi gick sa han dock att vi borde komma tillbaka. Hellre ökänd än okänd, eller vad säger du Sofie? Sedan åkte vi hem och sov för att förbereda oss för måndagen ..

5 kommentarer:

 1. Jag har en exakt likadan Britney-bild på mig, fast från London. Shit bah!

  SvaraRadera
 2. Vad är 4D bio för häftig grej?? :O :D
  //Elin Vii

  SvaraRadera
 3. Söta Abba var btw ;D
  Elin igen

  SvaraRadera
 4. Ah, sa himla klockrent! Har ni vagat er tillbaka till Friendly's? Halsa fran mig nar ni aker dit nasta gang ;) Say no more! Love / Sofie

  SvaraRadera
 5. Snna : Bah shit, helt javla skitcoolt!

  Elin : Det ar precis som 3D fast stolarna ror sig, det kommer vindar och vattendroppar och sadant pa en! Skitacoolt.

  Sofie : Hhahaha, nej, inte annu. Vi vantar en stund till .. Men nagon dag maste vi val tillbaka och ta skammen ;D

  SvaraRadera