torsdag 20 maj 2010

Sofies besök, del 3 (måndag, sista dagen).

Måndagen var den sista dagen Sofie spenderade hos mig. Det togs bara två bilder med min kamera denna dagen, och båda var föreställande mig. Får hel enkelt vänta på Sofies bilder så kanske jag lägger upp dem sedan. Vi bestämde efter mycket om och med att måndag fick bli en lugn dag. Jag gick upp vid sextiden för att jobba lite innan jag vid halv nio gick upp och väckte Sofie. Vi spenderade dagen i Westport med lite shopping, mat och bilåkning. Vi körde längs stranden och kollade på alla galet dyra, sjukt stora, husen som ligger där. Helt galet! Bröt även mitt 'aldrig äta på subway'-löfte till Elin. Förlåt kära du. Det var dock satans gott och jag har varit där tre gånger sedan dess ..

Jag jobbade lite på eftermiddagen medan Sofie skrev vykort och sedan åkte vi på fotbolls tryouts med mellankillen. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord i en och en halv timme mellan L sprang efter bollar. Senare på kvällen var det dags för Mamma Mia-kväll. Jag hade ju aldrig sett filmen och eftersom att musikalen var så gudomligt bra så kom Malin och Harpa över för att sällskapa med oss och de tog även med sig alldeles för mycket gott att äta. Kvällen var fin och såklart kom vi inte isäng förrens strax efter ett, även om vi visste att vi skulle upp klockan fyra. Huvva, då var det tungt att kliva upp. Satte Sofie på tåget mot New York och hämtade upp Malin för att åka på gymmet. Lika bra att passa på när man är vaken liksom ..

Tack Sofie för ett par himla fina dagar. Du är välkommen åter när du vill, precis som mina värdföräldrar sa! PussGott! Och förlåt för minen, jag kan helt enkel inte se normal ut.


Jag råkade mosa mitt värdbarn. Oops.

2 kommentarer:

  1. Det ar jag som ska tacka kara du! Jag hade skitkul. Nasta gang kommer du och halsar pa mig i Seattle, right?! Haha alskar bilden nar du mosar coolingen som inte ville kramas ;) / S

    SvaraRadera
  2. Klart jag kommer! Slutet pa maj 20100, I'll be there :D Vill se Dr Grey's hus, sa kolla upp vart det ligger ;D

    SvaraRadera