fredag 11 mars 2011

Hawaii - Onsdag.

Hela veckan hade det stått att Onsdagen skulle vara fylld med regn regn och mera regn, så vi hade inte gjort några planer alls ..


Istället vaknade vi upp till detta! Åh himmel vad glada vi blev.

Vi tog oss igenom morgonrutinen med städning från kvällen innan, frukostlagade, bikiniväljande, ätande och packande för stranden.

Dagen innan hade vi köpt fina armband att ha som minne.

Jag och Malin försökte posera på balkongen men gav snabbt upp.

Det togs ungefär inga bilder alls under dagen, men det finns en himla bra anledning till det. Nämligen : VI SURFADE! Vi bestämde oss för att ta en lektion och det var så himla himla roligt. Alla vi lyckades ställa oss upp på första försöket och rida hela vågen ut, och det går knappt att beskriva den känslan. Vi surfade och surfade och såg en halvssköldpadda och surfade ännu mera. Någon av det roligaste vi gjorde på Hawaii nästan!

Sedan låg vi helt utmattade på en filt i solen innan vi bestämde oss för att påbörja jakten efter Taco Bell.


Vi hann kolla i lite affärer medan vi letade.

Vi var väldigt nöjda med vårat val av lunch.


Efter lunchen låg vi på stranden ett tag till innan vi gick tillbaka för att duscha och fixa oss .. Under kvällen togs tre bilder, varav två suddiga.

Vi skulle ut och äta på The Cheesecake Factory men dom stängde tidigt just denna dag så vi strosade omkring och fann en liten foodcourt med mat så som "unagi" och andra lustiga saker.

Det var även en hula-hula show som vi kollade på medan vi åt. Efter det strosade vi omkring på marknader, köpte lite godis och sådant och gick sedan hem för att mysa i sängen framför Glee. Älskar dagar man tror ska bli på ett visst sätt och så blir dom så himla mycket bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar