onsdag 2 mars 2011

Mat och sådant där.

Egentligen är jag skitstressad och ska iväg på hockeymatch 1½ timma bort, men jag måste bara visa en himla fin sak jag köpte här om dagen. För det första borde jag spara pengar , och för det andra har jag ingen plats alls att ha hem mer saker. Och så kommer jag hem med en kokbok! Nåväl, den var så himla fin att jag var tvungen att köpa den. Titta bara här på några exempel :

Banan-apor på en pinne! Hur himla bra idé är inte det egentligen?

Jag är rätt dålig på att laga mat och är väldigt kräsen också, men jag ska ta mig tusan göra handwiches och sushicupcakes till min barn om några år! På tal om det .. När jag går och shoppar har jag börjat hitta mig själv bland baby-kläderna !! Jag jobbar med barn och vet att jag absolut Inte är redo för en unge, men dom är ju så himla mjuka! Och kläderna är så himla söta. Så ja, det jag ville säga med detta var : Om någon har en liten bäbis att låna ut några timmar (då lär jag nog vara less!) så hör av er. Tack på förhand!

4 kommentarer:

 1. Jenny, du är himla bra på att laga mat ! Alla våra tre barn är det......undrar vad det beror på....en mamma som inte tycker om att laga mat och en pappa utan smaklökar som helst äter köttbullar med pulvermos var dag !
  Lisa kom hem en sen kväll från stallet, skulle fixa egen mat....blev kyckling med curry och kanel i en god sås, äppel/vitlökstsatziki med rågtortillas i panna. Själv åt jag en filtallrik !
  Du behöver inte vänta flera år att laga maten ur boken, vi ser fram emot det redan i sommar !
  Puss Mamma

  SvaraRadera
 2. Hahhaha, tack för den detaljrika förklaringen om vad min syster åt! Haha! Och ja, jag vet att min far är utan smaklökar .. vi borde ge honom superstark thaimat och se om han gillar't!

  Och nej, jag är faktiskt inte bra på att laga mat. I förrgår hann jag misslyckas i köket TRE gånger! Och redan imorse hann jag spilla gröt på plattan så det luktade bränt : ( nåväl, kock är inte min framtid och McDonalds har helt okej mat så jag får väl leva med det!

  SvaraRadera
 3. vilken underbar bok! jag vill ha, jag vill ha! eller ska man ta och göra en egen?

  SvaraRadera
 4. jag vet ! oh ja, du har ju gått media så det är bara att börja pyssla ; )

  SvaraRadera