tisdag 8 mars 2011

Sjukdom och resbokande.

Att det både är måndag och att man är sjuk känns som en väldigt dålig kombination! Men äh, jag sov bort hela dagen och sedan gick jobbet fint. Spenderade kvällen hos Malin med att boka en resa till Kalifornien, och då kan man ju inte riktigt klaga. Det är dock så sjukt mycket oplanerat på denna resa och så galet mycket pengar som saknas, men nu är vi på väg iaf ..

Och när man är sjuk är det ju tur att man har fina meningslösa saker på skrivbordet som man fått av vänner. Till exempel så som en blomma som dansar med hjälp av solceller. Jippie!

3 kommentarer:

 1. Hej du, vet inte riktig om du kommer ihåg men jag är au pair i Albuquerque, och vi snackade ett tag när vi va "mindre" 14 eller nått, hehe

  Tänkte höra med dig om du har börjat ta itu med din skatt vi måste betala här borta? Vi har varit här ungefär lika länge och jag måste betala ca 600 dollar. Jag vet att endel skippar att betala skatten, tänkte bara höra hur du ska göra, så jag kanske blir lite klokare på det hela.

  ps. jättebra blogg !

  SvaraRadera
 2. Hej Jackie.

  Jovisst minns jag dig :) Hur går Au Pairandet??
  Alltså jag minns att jag fick något sådant mail förra året (och såg precis att jag fått ett nu med), men vad jag minns så skippade jag det bara. Minns inte riktigt varför .. Kan höra med min värdmamma imorgon och sedan höra av mig :) Det kanske är olika för olika stater? Känner absolut inte för att betala 600 dollar .. hm! Men som sagt, kolla upp det och hör av mig! Kul att du gillar bloggen :')

  SvaraRadera
 3. Hej igen. Jag har helt enkelt bestämt mig för att skippa det. Så mycket kan väl inte hända? Let's live on the edge ;) Kram

  SvaraRadera