tisdag 15 mars 2011

Panik.

Åh, tror att min värdmamma underskattade min förmåga att få panik för saker. "Alltså Jenny jag vill inte skrämma dig men .. jag vill bara att du ska veta att det finns risk för jordbävning i Kalifornien." Min värdpappa såg nämligen en dokumentär igår och Kalifornien ligger på någon kant på någon slags 'plate', vilket även Japan, Nya Zeeland och Chile gör. Gissa ifall alla dessa tre länder har haft enormt stora jordbävningar/tsunami's senaste året .. Ni gissade rätt, det har dom! San Andreas Fault Line ligger inte på en liten del av Kalifornien, utan heela kustvägen ner. Nu har jag alltså fått för mig att vi kommer att dö där borta också. Fast, att dö med några av sina närmsta vänner på en road trip längs Kaliforniens kust är väl kanske inte det värsta sättet att dö på, om man nu ska hålla på att vara positiv ..


2 kommentarer:

  1. Jag försöker också se det fina i att dö. Om mitt öde att jag ska dö av en taxibil i new york eller på en liten gata i Washington eller i en jorbävning i california eller på planet till Sverige så är det, inte så mycket att gör åt ;) så panika inte!!! Njut istället :)

    SvaraRadera
  2. Haller med foregaende talare..;) Vad som helst kan handa nar som helst, inte gar vi och oroar oss for att vi ska do varje dag heller, right?

    Nar jag pluggade i CA var det ett informations mote for alla international students ang vad man skulle gora ifall en jordbavning skulle handa... Kan ju erkanna att man blev lite skakis da! Menmen, hande ju ingenting...

    Daremot var jag i Chile forra aret.. strax efter den stora jordbavningen, men fick kanna pa the biggest aftershake precis nar vi landat!! 7,2 tror jag den var...Oh my! Sen hade vi fler aftershakes hela veckan jag var dar, dag som natt!! Men, i survived...:)

    SvaraRadera