söndag 20 mars 2011

Läggdags.

Idag blev jag kär i två saker : Brooklyn och min nya skjorta. Nu funderar jag dock på att vänstra med sängen.


5 kommentarer:

 1. Brooklyn är helt underbart!
  Min fråga till dig som jobbar so aupair, vart bort du`? Med familjen du jobbar hos eller själv? För jag ska börja gymnasiet nu och har redan bestämt mig för att jobba som aupair när jag tagit studenten. Om du har några tips vore det underbart :)

  SvaraRadera
 2. Jättefint är det. Lite som ett mindre stressigt SoHo. Folk med underbart fina klädstilar, secondhand affärer och mysiga restauranger samt caféer. Helt underbart!

  Och vad kul att du redan bestämt dig för att åka! Jag bor i Westport ungefär en timme utanför New York City. Jo, man bor alltid med sin värdfamilj. Några tips .. hm .. det viktigaste är att du spenderar mycket tid med att hitta en bra värdfamilj. Med en dålig värdfamilj är det svårt att hitta en bra balans och få ett skitbra år, så ta din tid med det :)

  SvaraRadera
 3. Åh tack för svaret! jag känne mig redan väldigt taggad på att åka och du verkar ha det jätte bra därborta! Hur länge har du varit där och ska stanna? :)

  SvaraRadera
 4. Jag har varit här i lite mer än 19 månader och har knappt 2 månader kvar att jobba och sedan några veckors resande :') Tiden går fort!

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt! Jag trodde att man bara var aupair i ett år? :) Vad härligt, läst att du skulle till karlifornien! Ni borde verkligen besöka San francisco! heeeeelt underbar stad, var där förra sommaren och bilade! Har man varit i san francisco är resan fulländad. Lite som Brooklyn fast större och med fler backar! Människor som steppar på gatan och som lever livet! :D

  SvaraRadera