tisdag 4 januari 2011

2010 årsresume, Januari - April.

Här kommer nu en årsresume av året 2010. Detta är Januari till April, och känner jag mig själv rätt så lär detta bli allt som kommer att komma. Brukar bli lat efter April och ge upp, men kanske kan jag hitta någon energi någon dag att göra klart resten. 2010 har i alla fall varit det bästa året av mitt liv. Så mycket upplevelser, så många nya människor och så mycket roligt som jag upplevt detta året hade jag aldrig kunnat förvänta mig. Om 2011 blir ens i närheten av 2010 kommer jag att vara lycklig!


Januari :

Kom tillbaka till USA efter att ha spenderat jul och nyår i ett iskallt Sverige. Under hela Januari gick vi på bio ungefär 3 ggr i veckan. En helg gick vi 4 ggr. Mysigt!

Onsdagskvällarna spenderades traditionsenligt på Las Vetas med gott fika och open mic-musik.

Jag började min andra kurs på Fairfield University. Engelsk Litteratur, blev det denna gången. Blev många stopp på Doc's Café för frukost innan skolan.

Jag fixade biljetter till Tyra Banks Show och bjöd med mig Malin och Cecilia. Sjukt coolt var det, och så fick vi vara med på tv också! Dock har jag inte sett det ännu, och undviker det nog ett tag till ..

Och i slutet av Januari, närmare bestämt den 29:e så träffade jag Harpa för första gången. I min blogg hade jag skrivit såhära "På kvällen åkte vi iväg till mitt i ingenstans för att hämta upp en ny Isländsk tjej. Hon var bisarrt bra på engelska och hade grym tv-serie smak". Fint första intryck!

Februari :

Fira Alla Hjärtans Dag med bästa Malin med presenter, choklad, hockey och mys. Fick även världens finaste halsband från min värdfamilj.

Jag, Malin, Siri och Cecilia begav oss en helg till Boston. Min värdmamma var bäst och la till lite pengar och mitt i allt fick vi bo på lyxhotell!

Annars spenderade vi dagarna med att shoppa, strosa i mysiga gränder och äta god mat. Lördagskvällen bestod av fest, messa prat och besök på Harvard.

Väl hemma i Westport insåg vi storheten i Friendly's. Herregud så gott!

Varje söndagkväll spenderades hos the Nunn Family (Ninas värdfamilj) för Söndagsmiddag.

Min fina vän Malin kom på besök från Baltimore!

Vi gick på NHL-match!

Och jag gick ut för första gången på en krog i New York.

Jag och Malin bestämde oss för att prova på Cheesecake Factory för första gången. Stört onyttigt men sjukligt gott.

Upplevde mitt livs första Super Bowl (finalen i football) med öl och fina vänner hos Nina,

Mars :

Den fjärde Mars fyllde Harpa 20. Vi bjöd in henne på filmkväll men överraskade med tårta och presenter.

Jag gick på en Knicks-match i Madison Square Garden.

Poserade med Jessica och Emma på Brooklyn Bridge.

Åkte en helg till Long Island för att hälsa på finaste Jessica.

Sedan blev det storm i Westport. Amerikanarna ska ju alltid vara extrema, så är det storm så är det! Folk dog, träd flög hit och dit och vi var utan ström i fem dagar.

Mina grabbar var lediga från skolan dessa dagar och tro mig, det är svårt att leva utan elektricitet. Duscha - nej. Äta - nej (då kylen slutat fungera och maten blivit dålig). Se på tv - nej. Spela Wii - nej .. Så ja, vi underhöll oss på andra sätt. Som att göra mini-smore's över levande ljus!

Åkte på fest i Bronx. Dansade till latino-musik och drack äppel-shots. Fin kväll!

Sedan lyckades vi träffa på Eric från Gossip Girl i Central Park. Det var våran första kändis, så vi var exalterade.
Sedan närmade det sig slutet av Mars och Cecilia hade bestämt sig för att fylla 21. Kul för henne, även om vi fortfarande var minderåriga. Överraskade henne med tårtkalas hos henne innan vi hade fest i bilen på väg till the Cheesecake Factory.April :

April började med en Påskmiddag hemma hos min värdfamilj. Alla mina vänner, god svensk mat, öl & vin, påskäggsjakt, tävlingar, solsken, fina priser och en helt underbar dag.

Vi hade våran första 'puzzle-night', som slutade i frustration. I efterhand har vi lärt oss att inte köra på ett svart-vitt pussel med 1000 bitar. Vi har inte tålamodet!

Sedan blev det helt plötsligt 30 grader varmt !! I början på April! Himmel alltså.

Jag och Malin tog vårat pick och pack och åkte iväg till Dominikanska Republiken ..

.. där vi hade en underbar vecka med champagne i jacuzzin på rummet, hummer till middag, sol och bad varje dag, gratis drinkar ..

.. och så lärde vi känna sjukt trevligt folk som vi festade med nätterna igenom.

Vi avslutade April med att se filmen Date Night för allra första gången. Det slutade med att vi såg den 5 ggr på bio (tragiskt, jag vet) och vi citerar den fortfarande varje dag. Bäst!

1 kommentar:

  1. Fantastiskt att du dessutom har hunnit jobba!
    Nu vill vi ser from april-dec !

    Kram från alla i fam härhemma !

    SvaraRadera