måndag 10 januari 2011

Ost.

"Be careful with the cheese, remember that Malin is lactose intolerante", säger Harpa när jag blir alldeles för cheesy och blödig.

Men ibland måste man få vara det också. Klockan är halv 4 på natten men jag vill inte gå och lägga mig för att jag är bara så himla glad. Jag älskar mitt liv och mina vänner (på båda sidorna av Atlanten) är de bästa man någonsin kan önska sig. Idag har vi inte gjort ett endaste dugg på hela dagen och ändå har jag haft en av de finaste dagarna på länge.

(45 dagar kvar tills jag kommer att ligga i en trasig hög på golvet då Harpa åker hem. Men, eftersom att jag är glad ikväll tänker jag såhära : 45 dagar kvar av total awesomeness. Hawaii, pusselkvällar, dans på bardiskar, chips till frukost, för mycket tequila, ändlöst många filmer på bakisdagar .. 45 dagar kvar, av total jäkla awesomeness!)

3 kommentarer:

 1. Vet inte om du hört detta innan men du är sjukt lik Kate i John Tucker must die. Tänkte att det kunde vara bra att veta :)
  /Josefin

  SvaraRadera
 2. Bra att du är glad Jenny :) Det är lite sött att du alltid räknar dagarna till allting. Och haha, du är faktiskt lik Kate i John Tucker must die (fast du är snyggare så klart) :)

  SvaraRadera
 3. Josefin : Den har jag faktiskt aldrig hört! Haha, men det var ju intressant.

  Vincent : Jag älskar att räkna dagar, göra listor, använda post-it lappar och andra nördiga saker .. men sån är jag!

  SvaraRadera