söndag 2 januari 2011

Nyårsafton!

Förlåt för blogg-uppehållet, men jag har varit upptagen med att packa och resa och sådana dära tråkiga saker. Nåväl, hur var då nyår i Schweiz? Intressant, indeed.

Började dagen med en lång-promenad i solen för att sedan hamna på en pub med en öl och min ny-funna vän Jane. Jane Eyre! Himla bra bok, för övrigt. Promenerade hem och satt ute i solen ett par timmar och mitt i allt blev det jättestressigt så en fem-minuters tillfixning fick duga innan det blev dags för nyårsmiddag!

Champagne, fundue, tomtebloss, gitarrspelande, sång, vin, efterrätt .. Ja, himla trevligt hade vi det! Strax efter elva på kvällen så kände jag dock att mitt nyår måste bli lite mer intressant än såhär, så jag fick en vägbeskrivning till en pub av min värdpappa, drog på mig conversen och traskade iväg nedför berget. Jag vet inte hur jag ska formulera mig för att inte oroa min kära mor och far för mycket, men hur som haver så under min promenad mot puben träffade jag ett helt gäng med trevliga Belgare. Frågade om vägen men blev istället inbjuden på hemmafest! Så mitt i allt var jag på ett party med massa okända, men ack så trevliga människor. Gratis alkohol, sjukligt mycket fyrverkerier och intressanta diskussioner. Smög in i huset strax innan sex på morgonen efter en väldigt oväntat händelsefull kväll och mitt i allt var det 2011 ..

De två sista bilderna är från festen. De enda jag har, för sedan dog min kamera. Måttligt irriterande!
1 kommentar:

 1. Vilken tur att man inte vet allt ! Irländare är ???(känner faktiskt ingen och har inga större erfarenheter av dem förutom St Patricks Day på Hawaii)men öl kan de nog dricka !
  Träffat Malin, Harpa och Kajsa än ?
  Hur är det med Selena ?(du vet mitt djurengagemang).
  I morgon kommer Joakim och Sandra hem några dar, ska bli så kul att ha 2/3 av barnaskaran hemma men du fattas oss !

  Kram Mamma

  SvaraRadera