söndag 21 mars 2010

Connor Paolo.

7. Se en kändis (helst Wentworth Miller, Simon Baker eller Johnny Depp, men annat duger väl också då!).

Check! Efter en helt underbar dag i Central Park var det dags för en sen lunch på Upper West Side. Vi gick omkring och strosade lite i parken och tjattrade på som vanligt när vi mitt i allt blir tysta och stannar. Honom känner jag igen, tänkte jag. Hemma skulle jag bara tänkt att det var någon jag träffat tidigare och glömt bort men jag insåg att jag inte känner en enda själ i New York. Ergo : Människan i fråga måste vara känd.

Det visade sig ju att det var Eric från Gossip Girl! Efter en sekunds tvekande så tog Cecilia beslutet att vi visst skulle gå fram och prata med honom. Svettiga och äckliga ställde vi oss brevid honom och tusan så liten han är (både på längden och på bredden)! Några bilder och ett par töntiga meningar senare så gick vi därifrån med skakiga knän och en röst som var i falsett men allt som oftast blev avbruten av små fnissattacker. Jag väntar fortfarande på att stöta på Johnny Depp, men nu kan jag i alla fall kryssa av punkt nummer 7.

3 kommentarer:

  1. Hur ofta åker du till manhattan?

    SvaraRadera
  2. Malin : Yes, indeed. Syns på fem min förresten! Haha.

    Anonym : Jadu, det är väldigt olika. I början var jag där himla ofta då jag träffade min vän från Long Island inne i city men det har tyvärr blivit lite dålig med det på sistone. Oftast brukar vi bara åka över dagen (dvs söndag, den enda lediga dagen, haha). Jag känner att jag är där lagom ofta. När man har besök så blir det ju dock kanske 3-4 ggr på en vecka så sprider man ut det så blir det nog rätt ofta ändå.

    SvaraRadera