onsdag 3 mars 2010

En regngrå ondag.

Igårkväll gick jag och la mig vid 20.30 (!!!). Vaknade dock upp exakt lika trött som alltid. Tog mig en sväng till gymmet där det oplanerat nog blev lite av ett au pair-möte. Så himla kul när man lärt känna fler folk, då kan man ju faktiskt råka stöta på någon utan att ens ha planerat det. Dessutom har jag äntligen lärt känna någon som har exakt samma arbetstider som jag! Så underbart. Harpa heter hon och fyller år imorgon. Då blir det födelsedagslunch och cupcakesätande hos mig vid tolvtiden. Dock blir det ju bara hon och jag då alla andra jobbar, men det blir nog jättebra. Idag har jag även hunnit med en lunch med Harpa och Malin på Panera Bread (himmel så gott) och sedan strosat omkring på Walmart med Harpa resten av eftermiddagen. Nu börjar jag jobba på en halvtimme och jag känner inte rikigt tagget. Dock så är det bara mellankillen i eftermiddag och dessutom ska vi mest troligt åka till Blockbuster och hyra filmer. Brukar gå bra att jobba så fort man kommer igång. Dessutom är det ju onsdag vilket betyder Las Vetas! Hoppas att ni har en fin onsdag.

I Boston lekte jag att jag var Scarlett Johansson från Lost in Translation. Oturligt nog var min röv för stor för fönsterbrädan vilket betydde att jag var tvungen att ha ett ben på golvet vilket resulterade i att jag ser enbent ut. Men vad tusan gör det?

3 kommentarer:

 1. Åh, min enbenta vän :)

  Elin V i

  SvaraRadera
 2. fiiiiin bild på dig pajen! Har du föressten gått å blitt blondie? :)

  SvaraRadera
 3. Elin : Kom hit!

  Jeskan : Nahw, tack. Haha, en fin bakismorgon i Boston. Nja, alltså mitt hår har sitt eget liv just nu. Tror bestämt att färgen jag har nu skulle kallas för rödblond. Men kanske blir brun snart igen. Vad tycker vi?

  SvaraRadera