lördag 27 mars 2010

Helg!

Äntligen är det helg. Fick sluta en timme tidigare igår så innan fredagsbion hann vi med lite shopping på Marshalls. Eller ja, konstigt nog så köpte jag inget, men jag spanade in ett par skor som utan tvekan ska inhandlas idag. 2 par gladiatorsandaler innan Mars månad ens är över .. hur ska detta sluta? Fredagsbion denna kväll var helt utan förväntningar. Det fann inget vi egentligen ville se så vi hamnade på The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler. Småsöt och smårolig och med finaste sällskapet så blev kvällen fin i vilket fall.

Nu är det lördag och jag har redan sovit bort halva dagen. Men efter denna arbetsveckan så förtjänas lite extra sömn, även om det går ut över gymvanorna .. Idag hinns inget gym med inte. Ska precis iväg och luncha med tjejerna innan det är dags för shopping och sedan jobb igen ikväll. Lördagskvällar är dock fina att jobba tycker jag. Idag ska jag ta ungarna på bio (mitt 30:e biobesök sedan jag kom till staterna, tragiskt) och sedan hem och få dom i säng. Sedan har jag 4 timmar för mig själv med tv och popcorn (eller sömn ifall jag vill det) och det känns rätt skönt faktiskt. Nu ska jag iväg för att hämta upp Cecilia. Pusstjing!


3 kommentarer:

 1. Ser att du har lite exotisk touch! Like it ;)

  Elin Vii

  SvaraRadera
 2. Hahaha, åh, Elin. Exotisk touch har jag ofta nuförtiden. Makes me think of you :D Du, har du skype förresten?

  SvaraRadera
 3. Haha ;) Jag har har en skypeanvändare men har inte programmet på min bärbara.. tycker videosamtal med msn är det bästa! Då kan man ju både prata och ses :-) borde vi ju testaa!

  Ps: ska skicka godiset åt dig snart, är ju lite seg som du förmodligen redan vet! Men ska se till att skicka det i veckan!

  ´Kramis

  SvaraRadera