onsdag 24 mars 2010

Hurra!

Idag är det onsdagen den 24e Mars 2010, och det är ingen vanlig dag ska ni veta. En av mina närmsta vänner här borta fyller nämligen 21 år. Wihooo. (Kul för henne, men såklart är jag lite arg i smyg för att hon får gå ut och inte jag).

Fina Cecilia, hoppas du har en fin födelsedag och så ses vi ikväll kära du!

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag håller just nu på med min au pair ansökan, och jag har lite "problem" med fotokollaget. Det känns nämligen som att jag nästan överarbetar det lite.. Hur gjorde du? Använde du bara en A4 med en massa bilder på? :)

  Kram / Ellie

  SvaraRadera
 2. Alltså fotokollaget var väl det sämsta jag skickade in tror jag. Jag har nämligen alltid varit så himla intresserad av foto så jag står alltid Bakom kameran istället för Framför. Men ja, med de få bilder jag hade så använde jag bara ett A4 och skrev en rad under bilderna som förklarade lite vad de föreställde. När ska du åka till USA? :)

  SvaraRadera
 3. Haha, men då känns det ju lite bättre, är nämligen precis som du jag med. Bakom kameran är på något sätt mer tilltalande :P
  Men lite bilder finns ju alltid.. såklart.
  Min plan är att komma iväg någon gång efter sommaren, tar nämligen studenten snart och har ingen aning om vad jag ska göra i höst, så varför inte USA? :)
  Du verkar ha det jättebra där bort iaf?

  SvaraRadera