måndag 29 mars 2010

Onda fötter och fina arbetsdagar.

Söndagen blev lugn som planerat. En stund på gymmet, dusch och sedan bar det av mot älskade Trumbull Mall med Siri och Cecilia. Kom hem med tre linnen och ett par jeansshorts, kände att jag måste börja införskaffa lite mer sommarkläder. På kvällen kände jag absolut för att gå på bio så jag hämtade upp Malin och åkte iväg för att se Up In The Air på andrahandsbiografen. Bra bra bra, tyckte jag att den var! Sedan hem till Malin för planering av Dominikanska (vi skrev 'växla pengar' på en lapp och spenderade resten av tiden med att kolla på lösviktsgodis på internet, haha).

Idag är det måndag och en tidig sådan så dagen började redan vid 06.30. Bara en halvtimme tidigare än vanliga jobbdagar, men ack vilka värdefulla 30 minuter det är. Jobbet gick jättelätt och efter att ha droppat grabbarna i skolan så åkte jag på gymmet en snabbis. Bjöd över Harpa på lunch och serietittande (How I Met Your Mother och The Big Bang Theory som inte hann ses förra veckan) och mitt i allt var det dags för jobb igen. Gick himla bra och efter läsning, middag och en halvtimmes kittlande på de två yngre grabbarna så var det dags för mig att sluta. Jag har haft lite ont i foten senaste dagarna så jag frågade min värdmor (som är läkare) idag var det an vara och hon tror att jag har belastat foten fel så att någon 'blablabla'-muskel är irriterad. Vila var nog allt man kunde göra sa hon, varpå jag åkte 1½ timme på gymmet. Kanske får börja lyssna på min värdmor, hon borde ju trots allt veta bäst ..

Jag är en sådan som inte gillar att testa nya saker när det gäller mat. Har man hittat något man gillar så är det ju enklast att bara ta det och slippa bli besviken. I lördags böt jag ut den hederliga caesarsalladen mot en asiatisk sallad och den var ju inte alls lika god! Fast samtidigt, tänk om det finns något som är ännu godare? Hm, det är tuffa beslut ..

1 kommentar:

  1. Livet är hårt.

    (Ps. Följ med och res nästa år!!)

    SvaraRadera