lördag 20 mars 2010

Jordgubbar och sönderslitna tröjor.

Mina dagar spenderas just nu mest på en filt i solen. På bakgården, stranden, parken eller utanför biblioteket. Jordgubbar äts, musik spelas, cola light dricks och småtjattrande äger rum. Det är den 19:e Mars och jag har officiellt en solbränna! Imorgon åker jag och tjejerna in till New York för att spendera helgen där. Central Park, god mat, husfest och ännu mera Central Park. Jag älskar lediga helger!

Dagen var effektiv. Hann med jobb, skola, lunch i parken, solning på stranden, jobb, möte och bio. Fredagsbion denna gången fick bli The Runaways som precis som titeln anger handlar om The Runaways. Joan Jett och Cherie Currie fick mig att vilja slänga allt vad söta klänningar heter och gå omkring i trasiga jeans igen.

På väg till mötet hämtade jag upp en ny Sydafrikansk Au Pair som anlände idag till Christinas gamla värdfamilj. Trots bättre vetande så förväntade jag mig en mörkhyad tanig brud med knacklig engelska. Nog vet jag mycket väl att många delar av Sydafrika består av vita människor med engelska som modersmål, och hon jag hämtade upp hörde till den kategorin. Trevlig som tusan och mötet gick snabbt så att vi hann iväg på inplanerade fredagsbion. Nu är klockan över två och jag ska upp vid sjutiden..

Ha en underbar helg!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket för det fina paketet du skickat mig! Jag saknar dig så mycket! Pussar och kramar.

    SvaraRadera