torsdag 30 september 2010

Grattis, älskade älskade du.

Malin Ekström, den bästa svensken jag känner i hela Amerika har bestämt sig för att gå och bli vuxen just idag. 21 år och kan numera köpa öl i USA, det är inte illa. Kunde inte bestämma mig ifall jag skulle skriva ett långt sentimentalt inlägg eller ett kort förolämpande inlägg, för det är lite så vi fungerar nuförtiden. "Greeting your bestfriend with an insult, because you're that close." True story. Men det är ju faktiskt hennes födelsedag, så här kommer det ..

Fina fina fina Malin. Det finns inte ord för hur himla jävla bra hon är. På riktigt. Man kan vara på världens sämsta humör och så fort hon kliver in genom dörren så börjar man bara le. Vi har känt varandra i snart 10 månader och jag kan inte ens föreställa mig hur det gångna året hade blivit utan henne. Vi har hunnit med så himla mycket och upplevt saker jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Men grejen är att det handlar inte ens om de stora sakerna, utan några av de bästa minnena när vi har legat i hennes säng och skrattat ihjäl oss åt exakt ingenting timmar i sträck. Eller när vi har sprungit omkring i köpcentrumet och blivit utstirrade. Eller när vi suttit i hundparken och ätit godis till lunch, gett upp planen att få en fin solbränna och åkt hem till henne och tittat på How I Met Your mother. Allt blir bara roligt så fort hon är med. Det låter jätteklyshigt, men det är så himla sant.

Och förutom alla vanliga dagar fyllda med awesomeness så har vi ju faktiskt upplevt en himla massa saker tillsammans. En vecka i Dominikanska Republiken, första Yankees-matchen, Tyra Banks Show, träffa en kändis i Central Park, konsert, Fire Island, festa på takterass i New York .. I could go on forever ..

Så tack, världen bästa Malin, för att du förgyller mitt liv med dina dåliga skämt, dina baggyjeans på krogen, ditt fula skratt, din oförmåga att vara nyttig och mest av allt tack för att du alltid är sugen på att prova nya saker och stå ut med mina konstiga påhitt. Malin Alida Linnea Ekström, grattis på födelsedagen!


2 kommentarer:

  1. Jenny Maria stare <3 nu blur jag rörd!! Skall skatta fult i all evighet för dig !!! Tack <3 Tack fina du

    SvaraRadera
  2. fint att du hittat en sån go vän som malin tycker jag :)

    SvaraRadera