lördag 4 september 2010

"Sorry I need to go, I promised to meet my wife for breakfast"

Idag var det fredag och jag hann med både att ha en mysig lunch med fina vänner, arbeta och gå på bio. Lyckades även göra slut på batteriet i bilen, vilket var en mindre lyckad upplevelse. Nåväl, tur att jag har en fin värdfamilj som inte skäller på mig för det, trots att det blev lite kaos då jag var fast med fyra barn på en fotbollsplan för att jag ville ha AC'n igång en timme i sträck. Sedan blev det lite middag med grabbarna innan jag åkte iväg för på fredags-bio. Ingen av oss var direkt taggade på utgång så vi körde osminkat och hästsvans i en biosalong istället. Såg filmen Going The Distance som faktiskt var himla rolig. Roligaste var dock när filmen var i sitt mest romantiska skede, då huvudrollsinnehavarna håller varandra i handen och kollar varandra i ögonen och ska precis säga något viktigt ... hela biosalongen är tyst och väntar på vad som komma skall. Då hör man en tant på någon av de bakersta raderna säga, vad vi misstänker var oplanerat högt : "Uh .. he's SO ugly .."
Alla började skratta och det var romantiken i den filmen. Nåväl, vi fick ju humorn iaf. I badrummet hann vi med några dansmoves samt vattenkrig, och allt detta på grund av socker-chock. Efter bion var vi så himla höga på socker (vi råkade äta lite för mkt M&M's) att ingen trodde att sömnen skulle infinna sig i alla fall, så vi begav oss hem till mig för ännu mera godis och ett avsnitt av Glee. Sedan låg vi mest i en alldeles för mätt hög i min soffa och hade 'klia-på-ryggen'-tåg innan vi insåg att klockan var mitt i natten.

Nu ska jag gå och somna (till poker face framförd av lea michele och idina menzel .. himla fin låt) för imorgon blir det beslutat om vi åker till Fire Island eller inte. Så godnatt, mina vänner!

1 kommentar:

  1. Älskar att läsa din blogg!
    Keep up the good work :)

    SvaraRadera