torsdag 21 oktober 2010

Basket och sånt.

Igår spenderade jag ungefär hela dagen med Kajsa. Vi åkte och 'spelade tennis' innan vi lagade lunch hos mig och kollade på framtida konserter i flera timmar. På kvällen var det dags för basket! Sex tjejer samlades nere vid basketplanen vid stranden kring niotiden för att spela match och 'få motion'. Det var så himla himla himla roligt! "Team blonde" (jag, Malin och Kajsa) vann till slut över brunetterna (Meagan, Julia och Harpa) och så avslutade vi med ett oerhört charmigt lagfoto! Tyärr så vill ju gud (eller vem som nu bestämmer) att jag inte ska spela basket. Fick, än en gång, en boll på vänstra ringfingret så nu är jag blå och uppsvullen. Min värdmor som är doktor kollade skeptiskt på mitt finger och påpekade att det möjligtvis var brutet. Men sånt fjoll har vi inte tid med just nu, så lite tejp och värktabletter och detta blir skitbra :DIdag har jag bara varit sådära överdrivet effektiv som jag ibland, än dock väldigt sällan, blir. Fram till klockan 15 hann jag jobba, vara på gymmet, sortera smutstvätt, tvätta tre maskiner, sortera ren tvätt, städa mitt rum, laga soppa från grunden, äta lunch, se how i met your mother, se the big bang theory, lämna tillbaka hyrfilmer, gå på promenad med hunden, duscha och packa väskan till helgens äventyr. Now that's what I call efficiency! Nu efter sex timmars till jobb ska det bara mysas resten av kvällen med mina brudar och massa popcorn. Mys!

Och Irma, grattis på födelsedagen finis!

2 kommentarer:

  1. Jäklar vad mycket du han med innan 3pm.Det är nästan lite skrämmande att man kan vara så effektiv, spciellt när man tänker på dom dagarna man bara har hunnit ligga i sängen och kollat serier tills 3pm...haha

    SvaraRadera
  2. Jag vet. Har OCD så ibland kommer det och jag måste göra saker supereffektivt. Idag är det tvärt om. Sitter i mysbyxor och dricker cola light och skjuter upp allting .. Nåväl, idag är det ju faktiskt måndag!

    SvaraRadera