söndag 31 oktober 2010

Halloween, lördag.

Lördagen kom och efter några timmars jobb på förmiddagen så tänkte jag och Harpa åka iväg till Bridgeport för att se självaste Obama hålla tal, men det blev stressigt och vi var hungriga så vi bestämde oss för att äta istället. Säga vad man vill om det valet, men gott var det! Vi åkte till svenska affären och köpte lite lösviktsgodis och sedan hälsade vi på under Harpas värdbarns födelsedagskalas. Jobb 18.00-23.30 och runt 22.30 anlände brudarna och då klockan slog 23.30 satt vi i en taxi på väg mot South Norwalk och The Loft. Det blev en legendarisk kväll på alla sätt och vis!


Här är vi i våra superbekväma doktors-scrubs. Vi hade även gjort egna namnbrickor! Haha.Världens bästa brudar! Åh, så himla mycket jag gillar dom.
Blev tvångsmedicinerad av mig själv och 'blod sprutan' (som egentligen är en penna).


Det finns inga ord för hur mycket jag älskar denna bilden. Hahaha. Malin matar bartendern med godis-blod över bardisken. Top jäkla notch!


Vi träffade även Meagan och Julia som det känns som att jag inte träffat på år och dar.


Det var så sjukt fullt på stället att det knappt gick att röra sig, men det gjorde liksom inget. Våra doktorsoutfits gjorde stor succé och vi räddade många liv. Harpa var dock hardcore och när en man försökte flörta genom att säga "oh, doktor, jag får en hjärtattack, du måste rädda mig .." så svarade Harpa "jobbigt läge, jag är en hjärnkirurg" och gick iväg. Haha!


Det fanns många bilder av detta slaget i kameran dagen efter. Ren och skär posering i sin bästa form. Vem mannen är kommer alltid att vara ett mysterium ..Vi fann en annan doktor!


Sedan träffade vi världens coolaste Captain Jack Sparrow. Hur himla bra är hans kostym eller?

Baren stängde men vi blev kvar i South Norwalk i över en timme till. Vi träffade ett gäng poliser varav en slog vad med Harpa ifall hon skulle våga gå fram till en civilpolis längre bort och vara jättenärgången. HAHA. Såklart vågade hon det. Civilpolisen var jättensnäll precis som de andra poliserna så vi spenderade massa tid med dom och tog bilder innan vi gick in på en annan (stängd) bar och kollade läget. När det var dags för hemfärd frågade civilpolisen vart vi bodde och då vi svarade Westport erbjöd han oss skjuts hem då han ändå skulle åt det hållet.

Som att inte det var snällt nog så tog han även en omväg förbi McDonalds för att vi skulle få köpa lite mat. Vi åkte igenom drive thru'n då själva serveringen var stängd, men efteråt så parkerar han bilen, går fram till dörren, vinkar till sig den sista av personalen som var kvar, visar sin polisbricka och blir insläppt. "Damerna vill gå på toaletten", säger han till personal-killen och han bara suckar. Haha. Men jovisst, nog fick vi det alltid. Jag ska satan också bli polis bara för att få ha en sån där bricka. Verkar ju ge himla mycket status. Har inte ens berättat häften av vad som hände och vilka (vissa mer eller mindre) fina människor vi träffade under kvällen men denna kvällen var verkligen legendarisk. Åh så galet roligt vi hade !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar