söndag 31 oktober 2010

Halloween, fredag.

Vi åkte på förfest i en lägenhet med världens underbaraste utsikt i NYC på fredagskvällen. På festen fanns bland annat lady gaga, en rysk kommunist-häst, en transvestit (nej, en kille i klänning, bh och läppstift bara. han klädde dock bättre i klänning än mig .. känns inte ok) , tjejen på russin-paketen (som även hade köpt 4 kilo vindruvor och gick omkring och bjöd på), sjömän och en himla massa andra människor. Vi hade det underbart trevligt och sjöng med till 'familjen', shottade minttu med nyfunna trevliga människor och pratade om allt och inget.

Sedan gjorde vi Manhattans gator osäkra i någon timme innan vi för en gångs skull tog ett vuxet beslut. Vi tog sista nattåget hem, istället för att parta röven av oss och komma hem vid 07.30. Kan säga att när vi vaknade på lördagsmorgonen var vi mycket nöjda med det beslutet ..

DOCK .. var vi så hiiimla trötta på tåget hem att vi sov oss igenom 5 mobil-alarm och vaknade upp efter våran station. Åh, så himla jobbigt!!! Det var dock första gången detta hänt, vilket är ett mirakel, men det var bara att svälja skammen (och hånet, från vissa på tåget .. haha) och snällt sätta sig i en taxi och betala massa onödiga pengar för att slutligen anlända hem och somna skönt i min säng.
Bilderna är supersnodda från en tjej från festen ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar