måndag 4 oktober 2010

The Social Network!

Igår mötte vi upp två nya Au Pairer, en från Sverige och en från Österrike, för att gå på bio. Det blev The Social Network (eller 'facebook-filmen' som den kallas). Den var faktiskt riktigt bra och intressant. Ovanligt för en Söndagsbio, haha. När vi stod och köpte biljetten så frågade en av de nya Au Pairerna "så .. går ni på bio ofta eller?". Med tanken att försöka att inte verka allt för nördiga (vilket vi är) så svarade vi "mjaa .. en del sådär. lagomt". Vi tyckte att det var ett ganska bra och diskret svar tills någon minut senare då vi går förbi popcorn-disken och kvinnan bakom kassan utbrister "Nämen ooh, mina favoritnannys är här igen!!". Haha, åh, så himla tragiskt. Kvinnan i kassan heter Jamie och är jättetrevlig, och att vi vet det tyder väl på att vi borde skaffa andra intressen. Fast nu är det höst så då får man bestämt gå på bio hur mycket man vill tycker jag. Imorgon är det dags för film nr 60 sedan jag anlände till Amerika. Wiho!

Och nej, vi anser inte att bio är slösande av pengar så det får vi göra även i Oktober .. Tänkte även meddela att vi nu är inne på dag 3 av Sucktober totalt utan fusk. Gosh!

3 kommentarer:

  1. saknar att gå på bio flera gånger i veckan <3

    SvaraRadera
  2. Åh jag saknar det också. Ett tag hade jag och kompisen sett alla filmer på hela biografen haha.

    SvaraRadera
  3. Bio är ju skitbra grejer, faktiskt! Och Mikaela, jag förstår vad du menar, haha. Vissa gånger bara "jaså .. vad ska vi se ikväll då? sett den, och den, och den, och den ..." varpå vi inser att man faktiskt inte MÅSTE gå på bio. Fast ja, sedan slutar det oftast med att vi antingen ser en film som verkar skitdålig eller en som vi sett tidigare. Tur att man är bra på att spara pengar iaf.. höhö ..

    SvaraRadera