onsdag 27 oktober 2010

Who needs muscles on their shoulders .. like that?

P - A - I - N. Vad blir det? PAIN! Aj, denna smärta. Också kallad träningsvärk. Visst, sedan jag kom hit har jag ändå börjat gå rätt regelbundet på gymmet, men för mig betyder det att skutta omkring på zumba eller promenera på löpbandet. Igår tvingade Johanna och Nathalie mig att gymma med vikter och andra läskiga saker. 20 minuters muskelpumpning och mina armar går inte ens att lyfta idag. Vaknade upp kallsvettig mitt i natten med mardrömmar om gymmet ... okej, så illa var det inte. Men nästan. Skulle egentligen dit idag med vilket jag ärligt talat, trots träningsvärken, tror att jag skulle ha gjort. Dessvärre har min hals bestämt sig för att kapitulera så jag håller mig borta från gymmet idag. Det kan iofs vara så att jag omedvetet håller på att bli sjuk för att min kropp är rädd för mer dödande träning. Ja, så är det nog ..

Dagen ska nog spenderas i Mallet och försöka hitta en sådan där Halloweenkostym. Folk är väldigt seriösa med sina högtider här i USA, så att komma outklädd (vad norrländskt att bara stoppa ett o framför alla ord) är nog inte jättepopulärt. Är lite sugen på att ta ironi till en ny nivå och vara Lady Gaga, men det blir nog något betydligt bekvämare och enklare.

Nu ska jag se nya How I Met Your Mother och gömma mig för städerskorna innan jag blir upphämtad av brudarna för lite shopping. På bilden nedan ser ni förresen Steffi som vi lärde känna i Silver Bay. Hur lik är hon Cameron Diaz eller? Och hon är ännu mer lik i verkligheten. Galet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar