lördag 27 mars 2010

Snuggie!

Vi struntade i bion och hyrde film istället. Ungarna uppförde sig bra som tusan och vi åt popcorn och jag gjorde korttrick. Älskar att göra saker som grabbarna inte förstår hur man gör, haha. Då blir man poppis tills man berättar hemligheten. Min mellangrabb vann även en iPod Touch idag på någon hockey prisutdelning. Kul att han har en och inte jag. Har suttit och försökt få lite finesser på den men utan lösenord till varken Appel eller Internet så var det svårt. Men jag känner att jag måste köpa en iPod Touch. Så himla roligt att äga en. Dock så sa min värdmamma att jag kanske kunde få en i födelsedagspresent, fast det är ju nästan 3 månader kvar ..

Nu sover grabbarna och jag och hunden sitter i tv-rummet och kollar på kass tv. Sitter uppkrupen i soffan med en cola light och en snuggie. Det är en filt med ärmar som är väldigt populärt här. Haha! Finns för vuxna, barn, hundar ..

Idag har jag även inhandlat världens underbaraste skor och en ny kjol. Kände mig rik för en sekund så jag tog chansen. Nu är det bara 21 dagar kvar till Dominikanska Republiken och så måste man ju faktiskt ha lite nya kläder ..

5 kommentarer:

  1. Hej ! Har nyss svarat på ditt mail men då såg jag din snuggies och blev intresserad !
    Vad kostar de ungefär ? Kanske något att köpa och sälja här ???
    Skulle gilla att ha en själv i soffan.

    Kram Mamma

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag tänkte bara slänga in ett inlägg här om att jag diggar din blogg. Det kändes som att det var på tiden att jag sa det nu när jag följt den sen..ja typ från början:p Jag tror det var snuggien som fick mig att ta steget, måste vara för att den påminner mig om gospel, ha ha..

    SvaraRadera
  3. Mamma : Haha, jag tänkte inte tillåta dig att äga en snuggie! Min värdfar fick en på skämt i 40årspresent ;D Dock var den faktiskt himla skön ..

    Therese : Nämen tack så himla mycket. Folk är så himla dåliga på att kommentera så har som ingen aning ifall det man skriver ens är läsvärt. Och ahhaha, lite gospelkänsla är det nog vöer snuggien ;)

    SvaraRadera
  4. Men jag håller med Karin JAG VILL HA EN.. så slipper jag tjorva med filten å det drar in kall luft här å där..Skulle förmodligen bo i den är jag rädd

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag kom in på din blogg imorse efter att jag letat efter nån au pairblogg och fastnade haha. Du skriver så bra och jag blir bara mer och mer sugen på att åka som au pair efter att ha läst hur du har det. Om du undrar varför jag kommenterar så långt bak är det för att jag började läsa från när du först åkte till usa och sen framåt för jag ville läsa om de första dagarna men sedan fastnade jag och fortsatte läsa haha. På tal om snuggies, hade jag och min kompis det som uf-företag i trean på gymnasiet att sy egna sånna och sedan sälja haha, så mysiga är de!

    ha de gött!
    //Sofie

    SvaraRadera