måndag 23 november 2009

Envishet.

"Själv har jag knäckt revbenen och stapplar fram med citadon i kroppen. Har inte tid att vara sjukskriven. En häst har fixat det men det var förstås inte meningen."

Ibland är min mamma lustig. Vägrar vara sjukskriven och vägrar erkänna att hästar är farliga monster. Hoppas att du mår bättre snart!

2 kommentarer:

  1. Hej, jag kommer också från Piteå och jag funderar på att åka som au pair till usa och jag undrar om du inte kan skriva lite mer om hur du valde familj och lite om vars du bor och så? Jag undrar också vad du ska göra när du kommer hem? ska du studera mer? i så fall hur fixar du det när du bor i Amerika? Tack för en bra och inspirerande blogg.

    SvaraRadera
  2. Jag skrev precis ett inlägg om hur jag valde värdfamilj, så det kan du läsa i bloggen. Jag bor i Westport som ligger ganska exakt 1 timme och 4 minuter utanför New York med tåg :) Det är faktiskt ett jättebra avstånd då det är mysigt här och ändå bara en timme bort från NY så att man kan åka in på helgerna. När jag kommer hem har jag INGEN aning vad jag ska göra. Jag vill/ska inte plugga, då jag känner för att resa. Grejen är att jag är fattig som en kyrkråtta då det finns så himla mycket roligt att göra här så min plan går inte riktigt ihop. Ifall jag skulle plugga antar jag att man kan skicka in ansökningar över internet och i annat fall har jag ju min fina familj där hemma som kanske skulle kunna hjälpa mig. Funderar på att ta en engelskakurs på hösten när jag kommer hem bara för att kunna hålla uppe engelskan och ha något att göra ifall jag blir arbetslös. Och tack för att du läser bloggen. Förresten, vem är du? Jag tänkte, funderar du på att åka som Au Pair till hösten eller vilken ålder är du? :)

    SvaraRadera