söndag 29 november 2009

Fredag.

I fredags var jag som sagt hemma hos Nina på dagen-efter-thanksgiving-brunch. Nina råkar ha en så himla fin värdfamilj som alltid bjuder in en på allt och är öppna och trevliga. Dessutom har dom kanske världens största släkt, vilket jag fick bevittna denna dag. Förrutom lunch så bjöds det på champagne mest hela dagen.


10.35, drink nummer ett.

11.05, drink nummer två.

Dawn, Ninas värdmamma.

Chuby, ett av Ninas fyra värdbarn. Söt som socker och hon påminner om en ung Mary Kate (eller Ashley, spela roll) Olsen när hon pratar.

Fiona, ett annat av Ninas värdbarn. Här på bilden gör hon "serious eyes"! Hm. Vi satt länge och hade en diskussion ifall husdjur räknades som familjemedlemmar och ifall man kunde avlära papegojor av säga dåliga ord som de hört och sedan upprepat.

Fiona och Carlie, en av de alla tusen kusiner som infanns sig denna dag. Vi lekte mycket med dockor (så ovanligt när man konstant spelat hockey och baseball i tre månader) och Dawn tyckte att jag och Nadine var bra mammor. Jag höll inte riktigt med då vi lämnade våra 'barn' nere i tv-rummet för att ta oss en drink klockan 10.35 på morgonen.

Sedan satt vi allihopa i tv-rummet och lekte psykologiska lekar och betalade barnen för att dansa.


Efter en tupplur, mozarella sticks till middag och lite läsande av Entertainment i Ninas soffa så slog vi på tv'n, såg en film, drack en öl och somnade sedan gott. Vilken himla trevlig dag det var, ska ni veta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar