lördag 12 juni 2010

Anniversary with Malin.

I torsdags firade som sagt jag och en viss Malin Ekström 6 månader som vänner. Vi bjöd in Harpa på våran anniversary-night och vi hade det så himla trevligt.


Till att börja med hade Harpa köpt presenter åt oss! Hahaha. Ett fint kort, cola light, tuggummin och färgglada blommor (som kan ses på bilden under). Love it!

Av Malin fick jag vääärldens finaste scrapbook! Vi hade battlat om vem som fixat bästa presenten, och hon vann absolut. Vi kollade igenom den och dog av skratt på varje sida. Åh, herregud så himla bra scrapbook. Fick dessutom neonpinnar (för att jag älskar meningslösa saker!) och en cupcake från Crumbs.


Till Malin gav jag en himla massa ironiska presenter. Edward Cullen nyckelringar, Camp Rock-puzzel och en handspegel. Handspegeln fick oss att skratta så mycket att vi nästan kissade ner oss, men det är bara roligt ifall man har sett filmen Date Night. Sedan gav jag ju även Malin en grej till. Hade jag gjort en låtlista på 14 låtar som vi under något tillfälle under dessa 6 månaderna uttalat till 'våran sång'. Bästa skivan, ska ni veta!

I vårat lilla gäng finns det en outtalad regel. Nämligen att ifall någon vill ha något, så ska alla stödja det. Denna kväll ville Malin absolut ha pizza. Jag tänkte ju vara nyttig och Harpa var inte hungrig, men såklart ställde vi upp. Planet Pizza, here we go!

Ska även tillägga att detta är en LITEN pizza i Amerika. Vill inte ens veta hur stor den är ifall man beställer en 'large' ..

Vi åkte förbi CVS och handlade godsaker (jag hade ju ändå förstört nyttigheten och då är det lika bra att göra det rejält. detta var i torsdags och jag har inte slutat att trycka godis ännu ..) för att sedan belägra oss i Malin soffa framför Disney Channel. För det är sådant vi gör, äter och kollar på barnsliga tv-program! Som Malin skulle ha sagt : "Det blir jobbigt sedan när man skaffar pojkvän och ska fira årsdagar, för ingen kommer ju att vara lika bra som denna!". Så sant som det var sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar