måndag 21 juni 2010

Det kallas inte att slösa, det är en investering ..

Jag är numera en stolt ägare av en alldeles egen Yankees-tröja. Nästa match slipper jag alltså rota igenom mina värdbarns garderober i jakt på något att ha på mig. Nu måste vi bara hitta tiden att gå på en match igen, och de är lättare sagt än gjort. Känner dock att väldigt många söndagar under hösten kommer att spenderas på läktaren till Yankee Stadium. Legen - wait for it - dary!

I fredags spelade jag baseball med ungarna på gården och råkade missa bollen så fick den rakt i ansiktet. Precis på kindbenet kom den flygande och jag kan säga att baseballs INTE är mjuka. Röd, öm och uppsvullen! Snyggt ..

2 kommentarer:

  1. Var har du köpt den tröjan? Jag vill nämligen också köpa en Yankees tröja som är snygg och inte smaklös. Din var snygg!

    SvaraRadera
  2. Hej dar.

    Yankees-trojan kopte jag faktiskt pa Marshalls. Den har ett orginalpris pa 50 dollar vilket jag kanner att det absolut inte ar vart, sa Marshalls har den billigare. Har dock insett att det kommer att bli sjukt varmt att ga pa matcher med den nu under sommaren, men den ar ju faktiskt snygg som tusan ;) Hoppas att du hittar nagot liknande eller nagon annan du gillar. Den ar fran pojkavdelningen dock, haha. Hur ar livet annars? Kram, Jenny

    SvaraRadera