tisdag 22 juni 2010

Födelsedagsmiddag.

I söndags vaknade vi som sagt upp i New Jersey. Vi tog tåget in till Manhattan för att träffa Malin och hennes svenska vän som var på besök. Gående längs 5th avenue stötte jag, sjukt nog, på Lovisa. Hon är en gammal vän från Borås som jag gick på Göteborgskalaset med här om året. Sjukt kul, och väldigt förvånande, att träffa på henne igen!Vi började med att äta på McDonalds för att bli kvitt baksmällan. Det fungerade inte särksilt bra på Harpa ..


.. medan jag utan problem fick i mig all mat och lite därtill! Haha.


Det sjuka blev sjukare och inne på Macys stötte jag på en viss fröken Sofia Dahlén som var på semester i New York med pojkvännen sin. Helt galet!


Jag fick äntligen kryssa av nummer ett på min USA-lista. Jag har nu smakat 10 smaker av Ben and Jerry's som inte finns i Sverige. Hade två smaker kvar så tog två kulor som båda var goda som stryk!


Vi satt ute i 30gradig värme och åt glass och hade väldigt intressanta diskussioner .. sedan shoppade vi lite innan det var dags för oss att ta tåget tillbaka till Westport. Vi hade ju faktiskt en födelsedagsmiddag att gå på!

Då min födelsedag infaller på en onsdag så tyckte min värdfamilj att vi skulle gå ut på söndagskvällen så vi kunde fira på riktigt. Harpa och Malin blev inbjudna så vi tog vårat pick och pack och begav oss till Sakura. En hibachi-restaurang som mina värdbarn alltid går till på sina födelsedagar.Harpa, Malin, Jag.


Kocken lekte Island och vi åt tills vi nästan sprack.


Sedan fick jag glass med ljus i och personalen sjöng 'ja må hon leva' för mig. Det var ju visserligen himla pinsamt, men glassen var i alla fall god!

Jag och mina tre (oftast) favoritpojkar. Kocken kastade ut mat som man skulle fånga i munnen och både jag, Malin och Harpa fångade det utan problem. Min värdfamilj var mycket imponerad. "Folk brukar aldrig fånga det på första försöket..". Äter vi för mycket, måntro?

Vi lämnade Sakura och min värdmor sa att vi var alldeles för fina för att inte göra något roligt, så vi åkte iväg på äventyr. Malin köpte förresten världens finaste klänning i New York. Den går att skåda på bilden nedan..
Dagen till ära hade jag på mig högklackat. Kanske ska göra det till en tradition .. en gång om året!

Vi åkte till Viva Zapata och 'tog en drink'. Vilket för underåriga människor betyder en cola light. Sedan påbörjades operation "hitta Harpas bilnycklar". Mission Impossible blev det så vi fick köra en halvtimme till Harpa för att hämta extranyckeln. Vi stannade på CVS och gjorde det hela till en roadtrip genom att köpa med oss diverse nödvändigheter så som toy story-godis och cola light. Sedan fick jag även en himla fin present av mina favoritbrudar, men det får jag visa sedan. Himla fin dag, iallafall!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera