måndag 1 november 2010

Halloween, söndag.

Och så kom den faktiska Halloweendagen, den 31:a Oktober. Jag och Harpa vakna lite småbakis i min säng, åt chips och kakor till frukost och plockade sedan upp Kajsa för lite second hand-shopping innan det var dags att möta Malin och hennes familj (på besök från sverige) för en lunch på Friendly's. Himla trevligt och som vanligt skämde vi ut oss samt mådde illa när vi åkte hem.

Vi skulle egentligen till paraden i NYC men bestämde oss sedan för att spendera kvällen med våra värdfamiljer. Så jag och grabbarna karvade pumpor (jag gjorde en yankees-pumpa!) och hade det mysigt. Sedan fixade jag och mina värdföräldrar så att barnen kom i sina halloweenkostymer och jag kunde inte sluta skratta. Min åttaåring var Messi, fotbollsspelaren. Men världens fulaste peruk så var han så himla söt att det inte går att beskriva. Sjuåringen var bara en vanlig fotbollsmålvakt (än dock alla trodde att han var Beckham då han hade tuppkam) och tioåringen var en rappare.

Vi gick ut på 'trick or treat' med tre andra familjer och en av papporna hade styrt upp en vagn fylld med öl och vin som vi drog omkring på. Barnen hade trevligt på sitt sätt - vi äldre hade trevligt på vårat sätt. Win win situation liksom! Så vi gick omkring i kylan och drack öl och skrattade åt roliga kostymer och sedan såg vi även Melissa Joan Hart (Sabrina Tonårshäxan) gå förbi på gatan. Lite coolt.

Hamnade sedan på en jättemysig spansk restaurang där vi åt god mat och skrattade ihjäl oss åt en av papporna som nog är en av dom roligaste människor jag träffat. Peruken blev populär och gick runt (min värdpappa i den gröna tröjan rockar verkligen den frisyren, höhö) och strax efter 21 började barnen gäspa och vi begav oss hemåt. Galet mycket godis, lite samtal med värdföräldrarna och några timmar framför datorn senare somnade jag gott i min säng. Min ännu finaste halloween någonsin var genomförd!
1 kommentar:

  1. hahahaha åååh vad söt lille messi var då! :D
    //ElinVii

    SvaraRadera