onsdag 24 november 2010

Sjukt mycket text, men ännu mera känslor.

Varning för lång text. Bryr ni er inte så läs inte, det är egentligen bara intressant för en enda människa, världen bästa Vikke.

Det är fortfarande den 24:e November (hjälp, exakt en månad till jul) här i USA, men i Sverige är det efter midnatt och därmed den 25:e. Det betyder att en av människorna som betyder mest för mig i hela vida världen fyller 20 år. Elin "Älan" Vikström, grattis på födelsedagen!

Det var Elin som fick mina gråa gymnasiedagar att bli underbara med sin morgonstretching i trappan, undvikande av pluggande, spontana och sjukligt onödiga luncher på stan samt missade bussar och förseningar till lektioner. Vi var ungefär världens bästa, men samtidigt sämsta, kombination. Jag vet inte hur många eftermiddagar vi spenderat framför tv'n med en smörgås och den tröstande kommentaren "vi pluggar ikväll istället" .. Det hände ju såklart aldrig. Eller jo, en gång! Det var till ett samhällsprov i Oktober. I januari, tre månader senare, när någon av oss påstod att vi behövde plugga sa den andra "men .. vi pluggade ju så hiimla mycket till samhällsprovet!". Faktum är att vi pluggade 1 timme och 50 minuter .. Sådana var vi, och vi tog oss ändå igenom gymnasiet - och hade jäkligt roligt på vägen!

Jag kan inte ens räkna hur många år jag känt Elin .. 13 år? 14 år? Ja tusan vad tiden går fort. Och jag vet att allt jag skriver låter sjukligt klyschigt och töntigt, men jag kan faktiskt inte bry mig mindre. Jag hade kunnat göra vad som helst för att ha henne här nu och ligga i en soffa och titta på Freaky Friday flera gånger i rad, baka misslyckade maränger eller bara titta på henne när hon tar 15 minuter på sig att göra i ordning en hårdbrödsmacka (nej, jag överdriver inte!).

Så Elin, jag vet att du inte är av det sentimentala slaget, men fan vad jag älskar och saknar dig! Nu ska jag kollar på gamla bilder på bilddagboken och hitta massa bilder på dig att lägga in i min "het-mapp", för där hör du ju hemma. Först ska jag dock ställa mig i duschen och gråta av mig lite saknad. Vi syns snart, kärnan!

Bilden är tre år gammal, men vad tusan gör det :')

1 kommentar:

  1. Åhhh, söta gulliga du! :) vill också ligga i soffan och se massa filmer med dig! och göra massa annat kul :) för film är ju socialt, eller hur? ;) Kul att få se bilden med mitt "finhår" igen, det händer ju sällan.. hihi Din frisyr såg ju btw hur gullig som helst ut! SAKKEN DÄ PAJEN!!!!! Saknar även att du går omkring och rotar i kylskåpet efter chokladbollar ;) hoppas du har det fantastiskt bra där borta, fast det tvivlar jag inte på! Längtar tills vi ses! Vann 50 kr på triss idag faktiskt, fast det räcker ju inte riktigt till en flygresa... jobbar på det! STOR KRAM snorbarn! Älsk dä! <3

    SvaraRadera