fredag 26 november 2010

Vem är Motion och varför skulle jag vilja spendera tid med honom?

Idag hade jag en träningsvärk som hade kunnat få vuxna män att gråta (liten överdrift) men bestämde mig ändå för att ta en löprunda. Började springa och fick för mig att jag inte ville ge upp. Sprang och sprang och sprang och när jag sprungit 6 km trodde jag att jag skulle dö (igen, liten överdrift) och så föll iPoden i marken och jag var framme vid ett rödljus. Så en sisådära 50 sekunders vila blev det innan jag provade på att springa sista kilometern. Och se på fan, nog gick det! Har ingen aning hur dock, med tanke på att jag undvikit träning och sedan barndomen haft världens sämsta kondition. Nu får det vara nog med löpning på ett tag tror jag dock. Två ggr på en vecka är lite att ta i för min del, så nu vilar vi en månad eller två tycker jag!

Skulle gå ner till köket för att hämta en cola, och sedan tog jag mig nästan inte upp igen. Tog typ 10 minuter (denna gången stor överdrift) att ta sig upp för trappen och jag fick hålla i mig i väggen på sidan. AJ, mina ben!

Idag hade det varit fint att sitta på en takterrass på Fire Island med mina bästa vänner och dricka vin i 30 graders värme. Men ett tiogradigt Westport duger faktiskt rätt bra det också för tillfället. Synd bara att Harpa är på Island, men snart snart snart är hon tillbaka! Wiho. Nu : födelsedagskalas!

2 kommentarer:

  1. I want my sun-bleached and summer-blonde hair back! :( I hate winter ..
    I ♥ you though!

    SvaraRadera
  2. Well .. at least you're Always pale. I miss my tan! Hahaha. Love you!

    SvaraRadera