måndag 22 november 2010

THE JERRY SPRINGER SHOW!

Idag åkte jag och Kajsa iväg för att se Jerry Springer. För er som inte vet vad det är så är det en tv-show med sjukt pinsamma människor som skämmer ut sig, visar brösten och slåss, ungefär. Det var sjuuuuuuukt roligt dock! Haha, vi skrattade så att vi nästan avled och klappade händerna och skrek mest hela tiden. Ena scenariot var en tjej vars pojkvän skriver elaka saker om henne på facebook, och sedan hade hon sex med killens systers man. Drama! Sedan kom det en kille som berättade för sin flickvän att han var gay och att kill-namnet i hans nacke inte alls var hans son, utan mannen han älskade. Slagsmål såklart, men sedan kom även pojkvännen dit och var väääldigt arg för att första killen i fråga hade legat med tjejen. Åh, vilka storys!

Jag är ju som jag är så jag kammade inte ens håret innan jag åkte .. kul det lär bli att se sig själv på tv när man ser exakt likadan ut som dom som är med i programmet! Haha, nåväl, vissa i publiken övertar nog uppmärksamheten från mitt hår. Till exempel de tjejerna som visade brösten - för då fick man ett plasthalsband. Funderar starkt på att göra det nästa gång! Hm.Kö till att få komma in.


Fina Kajsa!


Jag är mycket nöjd med min biljett!


På biljetten stod det i princip att "vad som helst händer är det inte vårat fel, inte ens om ni dör .."


.. men vi skrev på ändå såklart!


Vi planerade att göra jätteöverdrivna miner så att vi skulle få vara med i närbild i tv. Tro mig, det behövdes ingen planering för det, dom minerna kom ändå!

Sedan drog showen igång och då fick man såklart inte fota. Det var iaf hysteriskt roligt och bisarrt. Ska utan tvekan göras igen!

1 kommentar:

  1. Jag är en före detta utbytesstudent/förhoppningsvis blivande au pair i USA som snubblade in på din blogg för en slump och började läsa. Har alltid tyckt att din är roligare att följa än många andra torrbollar till au pair-bloggare, men kan efter detta inlägg säga att den officiellt är bäst. Hahaha. Just throwing that out there.

    SvaraRadera