måndag 29 november 2010

Ordvitsar och köttbullar.

Vaknade upp denna morgon och mådde exakt som vi förtjänade. Sju miljoner cola light, en dusch, lite Johan Glans, mysning i världsklass och ett par mjukisbyxor senare så tog vi oss iväg för att droppa Anders vid tåget och ta en liten Road Trip till IKEA. Det är ju första advent, så lite svenskt får man ju lov att få i sig. Vi åt tills vi nästan tuppade av innan vi begav oss hemåt igen. Ovärt, tycker många. Sjukt värt, tycker vi.

I bilen på vägen tillbaka hade vi de sjukaste av sjukaste diskussionerna någonsin. Vi skrattade så att Malin nästan körde av vägen och vi har fortfarande ont i magen efter allt skratt. Vi var lagom tärda och såg ut som skit hela dagen, men det var det värt ..



Efter IKEA tog vi en paus hos Malin med tv och cola light innan vi begav oss på en liten shoppingtur. Den blev vääldigt kort då Kajsa ringde och sa "Vi är på tågstationen om 15 minuter, kan ni hämta oss?". Sagt och gjort! Blev Taco Bell till sen middag innan vi släppte av Kajsa och hennes syster hemma för att sedan spendera resten av kvällen i ladan framför Disney Channel. Japp, sådana är vi. Choklad och Disney Channel, vilken Söndagkväll. Top Notch, som en viss Björn Gustafsson skulle ha sagt. Tack Malin för en awesome dag!

Dagens Disney Channel citat :

Harper : "Hm, you're acting awefully nonchalant about this!"
Alex : "What are you talking about? I'm being totally .. chalant."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar