tisdag 23 februari 2010

Boston, lördag.

Jag har i detta inlägg publicerat nästan 40 bilder och med tanke på att en bild säger mer än tusen ord borde jag väl inte behöva skriva en enda rad. Kan bara skriva några, för säkerhets skull.

Vaknade upp på lördagsmorgonen strax efter fem. Alldeles för tidigt, jag vet. Vi åt frukost och begav oss (lite efter tidsplanen) vid sju i Siris spaceship-bil mot Boston. Ett kort stopp på Dunkin Donuts och sedan hux flux var vi i Boston. Checkade in på hotellet (oh my, fina grejer) och drog oss sedan mot stan för shopping och lunch. Strosade omkring i timtal och kollade på allt fint och solen gjorde att allt kändes underbart. Köpte med oss cheesecake och annat gott till hotellrummet som vi åt innan vi gick ner till hotellpoolen för att bada lite. Sedan blev det vin och diverse drycker på hotellrummet några timmar innan vi tog en taxi till Harvard Square där vi på grund av våran unga ålder mest gick omkring samt åt mat. Tog en taxi tillbaka och somnade fort som tusan i underbart sköna sängar. Inga ord eller bilder kan beskriva finheten i denna lördag, men här har ni sisådära 38 000 ord till fast i bilder :


3 kommentarer:

 1. Det såg fint ut !
  Ha det fortsatt bra och glöm inte att maila !!!
  Här är det mest -20 +, just nu 27.

  Kram Mamma

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder, visst äter du lite dounuts åt mig med? (ska ju dock vara rolling dounuts och inte dunkin ;) hihi! Men jenny, när ska du vara inne på msn samtidigt som mig, du är ju huvvat alltid offline! Var ju så längesen man fick skriv litte me dä :)

  Kramar från Elin Vii

  SvaraRadera
 3. Ps: gillar att killen till vänster och kvinnan i bakgrunden stirrar på dig, får man inte hålla hand eller vad?

  Elin igen..

  SvaraRadera